Ο κόσμος την κράτησε όρθια στη δύσκολη αρχή (VIDEO)

Ο κόσμος την κράτησε όρθια στη δύσκολη αρχή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek1-αεκΓια μία ομάδα που ξεκινά τη σεζόν με (βαριά) ήττα σε ντέρμπι και έχει ακόμα ένα πολύ μεγάλο ματς στην αμέσως επόμενη αγωνιστική, η κατάσταση προαλείφεται εξαιρετικά δύσκολη. Εκτός εάν ο κόσμος της είναι εκεί και δώσει τη δύναμη που απαιτείται. Όπως συνέβη με την ΑΕΚ της περιόδου 1991/92. Παρά την ήττα με 4-2 από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, οι Ενωσίτες κατέκλυσαν τη Νέα Φιλαδέλφεια στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Το ματς έγινε μία μέρα σαν σήμερα του 1991. Η κυριαρχία της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη, με σωρεία ευκαιριών από τους Μπατίστα και Δημητριάδη, αλλά και εξαιρετικές επεμβάσεις του Βάντζικ σε σουτ του Σαβέβσκι. Μοιραία, αφού η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα, το ματς έληξε δίχως νικητή. Το τέλος μάλιστα, σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια και νέα ρίψη δακρυγόνου από την αστυνομία σε μία προσπάθεια επιβολής της τάξης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”v-orcqg2Xhc” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”YFg1TIiy420″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”0aoPWAsmgeY” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X