Ράιτ : "Θα τιμήσω τη φανέλα που φοράω"

Υπέγραψε στη Βασίλισσα και ο Αμερικανός πλέι μέικερ, Κασμίρ Ράιτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cashmere wrightΤο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ,  Κασμίρ Ράιτ μίλησε στο basketnet.gr για την νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του. Δήλωσε ικανοποιημένος από την μεταγραφή του, ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ότι του ζητήσει ο προπονητής, ενώ αναφέρθηκε και στους οπαδούς της Ένωσης.

Αναλυτικά:

Πως πήρες την απόφαση να υπογράψεις συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ?

«Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης με την ΑΕΚ και την αποδέχθηκα χωρίς να το ξανασκεφτώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει δυο από τις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και κάθε παιχνίδι είναι μια μάχη».

Ποίοι οι στόχοι σου ενόψει της νέας χρονιάς με τη φανέλα της ΑΕΚ?

«Θέλω να κάνω στο μεγαλύτερο βαθμό ότι μου ζητάει ο προπονητής μου, με τον οποίον θα επικοινωνήσω τις επόμενες ημέρες και φυσικά να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες γίνεται στη σεζόν για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τι να περιμένουν οι οπαδοί της ΑΕΚ από εσένα?

«Οι οπαδοί της νέας μου ομάδας θα δουν έναν παίκτη που θα μπαίνει σε κάθε αγώνα για να κερδίζει και να τιμάει τη φανέλα του συλλόγου που φοράει. Όπως έχω δει η ομάδα έχει εξαιρετικούς φιλάθλους, οι οποίοι κάνουν δύσκολο το έργο κάθε αντίπαλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X