Οι τέσσερις λόγοι που σε πάνε γήπεδο

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Απόλλων Καλαμαριάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΦΙΛΙΚΟ AEK - APOLLON KALAMARIAS FILIKOΗ περυσινή εφιαλτική χρονιά δύσκολα θα ξεχαστεί από τον οργανισμό της ΑΕΚ. Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να πέρασαν σαν σίφουνας από την κατηγορία, αλλά η “κηλίδα” του υποβιβασμού έχει μείνει βαθιά χαραγμένη. Φέτος τα πράγματα όχι μόνο δείχνουν αλλά είναι και διαφορετικά.

Τίποτα όμως δεν γίνεται τυχαία. Και πέρυσι το ρόστερ ήταν ανώτερο από όλα τα υπόλοιπα, αλλά ο προβληματισμός ήταν έντονος από τα πρώτα παιχνίδια. Φέτος συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Υπάρχουν σημαντικοί λόγοι που πρέπει ο κόσμος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια. Και είναι σημαντικό να τους αναφέρουμε γνωρίζοντας ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένοι.

Νέα πρόσωπα: Αν μη τι άλλο φέτος υπάρχουν πολλά καινούργια πρόσωπα που σε εμπνέουν να κάνεις τον κόπο να ανηφορίσεις στο ΟΑΚΑ για να δεις την ομάδα. Δεν είναι αναγκαίο να κάτσουμε να τα αναφέρουμε. Αλλά έχω την εντύπωση ότι και ο πιο δύσπιστος φέτος βλέπει ότι στο ρόστερ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε άλλη κατηγορία.

Ελκυστικό ποδόσφαιρο: Δεν ήταν δεδομένο ότι φέτος θα βλέπαμε σούπερ μπάλα. Πάντα  χρειάζεται να κρατάμε και κάποια πισινή, ωστόσο η ομάδα σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια έχει δείξει πολλά. Αυτοματισμοί, παίκτες που κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει και ένας προπονητής που φέτος έχοντας κανονικούς παίκτες να δουλέψει βγάζει την δουλειά στο γήπεδο. Δεν θέλετε να σας θυμίσω τι λέγατε πέρυσι τον ίδιο καιρό.

Καινούργια κατηγορία: Παίζοντας με Τριγλία, Α.Ο Περιστερίου ήταν σαφές ότι πέρυσι τίποτα δεν σου έδινε το έναυσμα για να αφήσεις τους προβληματισμούς σου και να πας στο γήπεδο. Φέτος η ομάδα άλλαξε κατηγορία, οι ομάδες αυτή την φορά είναι κανονικές και οι έδρες θα γεμίζουν κόσμο για να βλέπουν την ΑΕΚ. Είναι σαφές ότι υπάρχει κίνητρο.

Κύπελλο Ελλάδας: Αποτελεί ίσως έναν από τους σημαντικούς λόγους για να θελήσεις να δει την ομάδα. Πρόκειται για έναν θεσμό στον οποίο η ΑΕΚ έχει μεγάλη παράδοση και που φέτος δείχνει να είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει. Στο μυαλό όλων υπάρχει ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ. Αυτά τα παιχνίδια που έκαναν την ΑΕΚ μεγάλη, πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες και κατακτώντας πολλούς τίτλους.

Η φετινή ΑΕΚ σε κερδίζει, η φετινή ΑΕΚ σε κάνει να τελειώνει ένα ματς και να περιμένεις το επόμενο. Και αυτό είναι κατόρθωμα του προπονητή και των παικτών. Και σε αυτούς πρέπει να βγάλουμε το καπέλο για την μέχρι σήμερα παρουσία τους στο γήπεδο.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X