Ιβάνοβα: "Θα είμαστε ανταγωνιστικές"

Ιβάνοβα: "Θα είμαστε ανταγωνιστικές"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÉÂÁÍÏÂÁ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ (2ïò ÔÅËÉÊÏÓ ÃÕÍÁÉÊÙÍ)Δηλώσεις στην ιστοσελίδα greekvolley.com παραχώρησε η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα, μιλώντας για τη νέα αρχή που θα κάνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. “Φέτος είναι μία μεταβατική χρονιά στην ΑΕΚ. Η ομάδα στήθηκε ουσιαστικά τελευταία στιγμή και με μεγάλο κόπο. Οι στόχοι της ομάδας θα τεθούν στην πορεία. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να δείξουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο καθώς το ρόστερ μας αποτελείται από πολύ καλές Ελληνίδες παίκτριες” τόνισε αρχικά η ακραία της Ένωσης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Κάτι που βοηθάει πολύ την δουλειά μας είναι το πολύ καλό κλίμα που έχουμε, μέχρι στιγμής, οι αθλήτριες μεταξύ μας. Στην ομάδα, έχουν ενσωματωθεί και κάποια νεαρά κορίτσια. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να τις βοηθήσουμε να εγκλιματιστούν το γρηγορότερο δυνατό και να καταλάβουν τη φιλοσοφία της ομάδας και τον πιο επαγγελματικό τρόπο δουλειάς. Είναι πολύ καλές οι εμπειρίες που θα πάρουν φέτος και τους δίνεται η δυνατότητα να μάθουν πολλά αλλά και να δείξουν το ταλέντο τους. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει πολλή όρεξη για δουλειά από όλες μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X