Αραβίδης: «Ο Μελισσανίδης μας είπε να κάνουμε την ΑΕΚ ξανά μεγάλη ομάδα»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Φωκικός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ανακογλου αραβιδης anakoglou aravidisΝέος στην ΑΕΚ αλλά με αισθήματα «κιτρινόμαυρα» ο Χρήστος Αραβίδης που ζει το ποδοσφαιρικό του όνειρο στην Ένωση. Ο επιθετικός της Ένωσης μίλησε σήμερα στο gazzeta και απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων για όλους και όλα. Μεταξύ αυτών ο Αραβίδης τόνισε ότι ο Μελισσανίδης είχε πει στους παίκτες να κάνουν την ΑΕΚ ξανά μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

– «Θεωρώ πως έτσι όπως παίζει η ομάδα με βολεύει, ταιριάζει να αγωνιστώ ως φορ περιοχής, αλλά με την ίδια ευκολία παίζω και σαν περιφερειακός. Αυτό που έχει σημασία και περιμένουμε όλοι είναι να δούμε την ομάδα να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως πού θα αγωνίζεται ο κάθε ένας».

– «Υπογράφοντας στην ΑΕΚ το γήπεδο ήταν ένα μεγάλο κίνητρο. Δεν μπορούμε όμως να σκεφτόμαστε από τώρα το πότε θα είναι έτοιμο, σκοπός μας είναι η άνοδος και το καλό ποδόσφαιρο και αυτό σκεφτόμαστε μόνο. Το θέμα του γηπέδου το χειρίζονται τα καλύτερα… χέρια και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα προχωρήσει το θέμα στο 100%!»

– «Το πρωτάθλημα της Β΄ είναι τελείως διαφορετικό από αυτό της πρώτης κατηγορίας και απ’ αυτό που έχω συνηθίσει να παίζω. Ομως έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, δουλεύουμε πολύ σκληρά και είναι στα… πόδια μας να το κάνουμε να φανεί ακόμη πιο εύκολο απ’ ότι είναι. Το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Εκτιμώ ότι ένας τίτλος, όπως είναι το Κύπελλο, αποτελεί ευχή και επιθυμία οποιουδήποτε βρίσκεται στην ομάδα».

– «Υπήρξε καλύτερη προσφορά από τον Παναθηναϊκό σε οικονομικό επίπεδο (και όχι μόνο από τον ΠΑΟ). Το ότι αγωνίζομαι στην ΑΕΚ απαντάει στο ερώτημά σου…»

– «Κίνητρο σε κάθε αγώνα αποτελεί το γεγονός από μόνο του ότι αγωνίζεσαι σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι η ΑΕΚ. Και επίσης κίνητρο για μένα είναι να βοηθάω για να παίρνουμε συνέχεια νίκες ώστε η ομάδα να φτάσει στο στόχο της. Θεωρώ πως δεν υπάρχουν αδιάφορα ματς. Και το να θέλουμε να δώσουμε την ικανοποίηση στον κόσμο με καλό ποδόσφαιρο και κατακτώντας νίκες θα μας δίνει επιπλέον κίνητρο για κάθε ματς…»

– «Το διάλεξα το 21. Πρόκειται για έναν αριθμό που μου άρεσε από μικρός. Αλλά από κει και πέρα οι αριθμοί είναι για τις φανέλες και τα υπόλοιπα αποδεικνύονται στο γήπεδο».

– «Δεν μπορεί να μ’ ενοχλησει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση η κουβέντα για την μεταγραφή φορ, ο κάθε ποδοσφαιριστής προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μπορεί και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Δεν με πεισμώνουν και δεν με ενοχλούν τέτοια πράγματα, εγώ παραμένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στους στόχους της ομάδας».

– «Το καλοκαίρι που αντιμετωπίσαμε (ρεβάνς ήταν) την Ρέιντζερς και η ομάδα πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πήγα πρώτη φορά στο γήπεδο να δω την ΑΕΚ»

– «Ως παιδί έχεις να περιμένεις από εμάς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είσαι σίγουρος ότι όσα στερήθηκες σαν ΑΕΚτσής, που προφανώς αναφέρεσαι σε τίτλους και καλές ευρωπαϊκές πορείες, είναι στόχος μας να τον υλοποιήσουμε…»

– «Ο πρόεδρος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Και κυρίως κοντά στους παίκτες. Αυτό που μας έχει τονίσει και είναι πολύ σημαντικό, είναι πως οτιδήποτε χρειαστούμε ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου. Αυτό αν μη τι άλλο είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές όταν στο λέει ένας άνθρωπος σαν τον κ. Μελισσανίδη».

– «Προφανώς και είναι εντολή του προπονητή, άλλωστε οι ποδοσφαιριστές αυτό προσπαθούν να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο, τις εντολές του κόουτς πράξη προσθέτοντας στοιχεία του προσωπικού τους ταλέντου. Εμένα οπουδήποτε μου ζητηθεί θα αγωνιστώ δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό!»

– «Πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή ομάδα η εθνική μπάσκετ, νομίζω όλους μας έχει εκπλήξει ευχάριστα. Οσον αφορά την κούπα είναι κάτι δύσκολο, αλλά με την εθνική δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, θεωρώ ότι θα πάει ψηλά…»

– «Ερχόμενος εδώ, στην ΑΕΚ εννοώ, δεν λειτούργησα με το συμφέρον της τσέπης μου. Από κει και πέρα η ΑΕΚ έχει αλλάξει εποχή, διανύει μία διαρκώς ανοδική πορεία κάτι που καλύπτει και τις φιλοδοξίες μου αλλά και την ιδεολογία μου»

– «Είναι μία ομάδα κυρίως, με όλη τη σημασία της λέξης, σε όλα τα επίπεδα, πολύ οργανωμένη που μπορεί να παρέχει στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή τα εφόδια για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του – της. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσει να επιστρέψει στις επιτυχίες».

– «Προτιμώ να βρίσκομαι γενικά κοντά στο γκολ και κοντά στις ενέργειες για το γκολ…»

– «Δεν θα επέστρεφα στον Άρη, όχι… Τις χρονιές που ήμουν εγώ πάνω οι συγκυρίες για μένα ήταν άσχημες και η καριέρα μου τέθηκε σε κίνδυνο. Από κει και πέρα δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, απλά πρόκειται για μία ομάδα που δεν έχω καλές αναμνήσεις…»

– «Βλέπω είσαι διαβασμένος, γιατί πλην του ΠΑΟ γνωρίζεις και για ΠΑΟΚ… Οταν έρχεται η στιγμή να διαλέξεις, σίγουρα σκέφτεσαι όλες τις παραμέτρους. Από κει και πέρα ότι εγώ επέλεξα μια ομάδα σαν την ΑΕΚ να βοηθήσω στο δύσκολο έργο της επανόδου στις επιτυχίες είναι μία πρόκληση για μένα που σίγουρα αν το πετύχω θα εκτιμήσω περισσότερο ο ίδιος τον εαυτό μου».

– «Ο Μελισσανίδης μας είπε πρώτη κουβέντα ότι θα ήθελε όλοι μαζί να κάνουμε μια μεγάλη ομάδα και να μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που ήταν την ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια».

– «Δυσκολότερο αμυντικό θα πω τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που ήμασταν και συμπαίκτες στην Εθνική».

– «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον νέο συμπαίκτη συγκεκριμένα, αλλά μπορώ με σιγουριά να πω ότι δημιουργούμε ένα δυνατότερο σύνολο απ’ ότι περίμενα ότι θα κάνουμε σε τόσο σύντομο διάστημα. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη και έως την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί!»

– «Εκτιμώ ότι για την ομάδα είναι γενικά καλό να αποκτούνται καλοί ποδοσφαιριστές. Και ένας καλός παίκτης που βοηθάει το σύνολο, σίγουρα θα βοηθήσει και εμένα παικτικά».

– «Πιο επικίνδυνη ομάδα στον όμιλο μας θεωρώ τον Απόλλων Αθηνών σίγουρα, ομάδα με ιστορία και παρελθόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλες έχουν στοιχεία που πρέπει να προσέξεις και δεν πρέπει να απαξιώνεις κανέναν αντίπαλο».

– «Είναι ένας προπονητής ο Δέλλας ο οποίος είναι πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου, θέλει να μας μεταφέρει την επιθετική φιλοσοφία του και πιστεύω ότι θα δουλέψουμε πολύ περισσότερο και θα πάρουμε ακόμη περισσότερα απ’ όσα έχουμε πάρει έως τώρα από τον ίδιο. Δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω εγώ για το θέμα ενίσχυσης της ομάδας».

– «Μπορώ να νιώσω καλά στη συγκεκριμένη θέση του φορ γιατί όπως έχω ξαναπεί η ομάδα έχει την ποιότητα να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και να βγάζουμε συνδυασμούς με σωστό παιχνίδι, κάτω την μπάλα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχα πρόβλημα (αν παίζαμε με γιόμες)!»

– «Σίγουρα μόλις θα γίνει το νέο γήπεδο θα εκπληρωθεί το όνειρο όλων των ΑΕΚτσήδων να υπάρχει το σπίτι της ομάδας και επίσημα. Ελπίζω και εύχομαι η είσοδος να συνδυαστεί με έναν τίτλο!»

– «Σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτιμώ ότι είναι ο Ρονάλντο το ”Φαινόμενο”…»

– «Τα αποδυτήρια και το κλίμα στην ομάδα με εμπνέουν… Οσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου τις δίνει η ομάδα μου και όσο αυτά που γράφεις δεν αφορούν το σύλλογο που βρίσκομαι δεν με απασχολούν και μένα…»

– «Ο θεσμός του Κυπέλλου έχει αλλάξει, αυτό νομίζω είναι καλό για μας και εκτιμώ πως παιχνίδι με παιχνίδι θα μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό!»

– «Από τα νέα πρόσωπα της εθνικής δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο όχι, είχα επικοινωνία στο πρόσφατο παρελθόν που αγωνιζόμουν στον Πανιώνιο».

– «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που με έχει βοηθήσει και με έχει αναδείξει, δεν μπορώ να το ξεχάσω ποτέ και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον!»

– «Ο Κολοβός είναι ένας παίκτης που έχει ταλέντο και πιστεύω ότι εφόσον του δοθούν οι ευκαιρίες που του αναλογούν θα μπορέσει να παίξει. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να αποδείξει την αξία του».

– «Το μέλλον δεν μπορώ να το γνωρίζω, αυτό που ξέρω είναι πως ο στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλο μαζί της, όχι ότι αποτελεί το πιο τρελό όνειρο μια και κάτι τέτοιο είναι σύνηθες φαινόμενο για την ΑΕΚ».

– «Οι συμπαίκτες μου το σημαντικό είναι πως έχουν πολύ καλό χαρακτήρα εκτός του ταλέντου τους και ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, κάνουμε παρέα και αυτό μας βοηθάει να το βγάζουμε περισσότερο. Με τον Πέτρο Μάνταλο είμαστε δωμάτιο και λογικά έχουμε έρθει πιο κοντά».

– «Γνώμη μου είναι ότι η ομάδα μας δεν αξίζει να βρίσκεται σ’ αυτήν την κατηγορία και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί στον δρόμο μας!»

– «Εχω αγωνιστεί δεξί χαφ. Στον Ακράτητο…»

– «Οσο η ΑΕΚ θα παρουσιάζει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο δεν έχει να φοβάται τίποτα… Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για να φτάσουμε ψηλά»

– «Η Β είναι μια διαφορετική κατηγορία, αλλά είμαστε αναγκασμένοι αγωνιζόμενοι σε μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ να αποδεικνύουμε την ανωτερότητά μας».

– «Ο Ολυμπιακός έχει ένα σημαντικό προβάδισμα φέτος από τις άλλες ομάδες που ανέφερες, νομίζω ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα που δεν θα διαφοροποιηθεί πολύ από τα προηγούμενα».

– «Δεν με έχουν πλησιάσει ποτέ για στήσιμο αγώνα, προφανώς δεν δίνω τέτοια δικαιώματα και καλό θα είναι να μη με πλησιάσουν ποτέ».

– «Η ομάδα όντως λειτουργεί όπως όλα τα ευρωπαϊκά κλαμπ και το σύστημα με βοηθάει εφόσον έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε περισσότερες από μία θέσεις».

– «Σε ότι αφορά την ΑΕΚ μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να δώσουμε χαρές στον κόσμο της ομάδας!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X