Κραβαρίτης: «Nα κρατήσουμε το όνομα της ΑΕΚ ψηλά»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

neanides volley4Υψηλούς στόχους έχουν τεθεί την φετινή σεζόν στα τμήματα υποδομής βόλεϊ γυναικών. Τόσο στις Κορασίδες όσο και στις Νεάνιδες γίνεται σοβαρή δουλειά από τον Γιάννη Κραβαρίτη, ο οποίος μίλησε για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «greekvolley»

«Η φανέλα της ΑΕΚ είναι μία βαριά φανέλα με ιστορία και οι αθλήτριες που αγωνίζονται με αυτή θα πρέπει πάντα να κάνουν μία προσπάθεια παραπάνω για να κρατήσουν αυτό το όνομα ψηλά. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε μία δουλειά που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, γίνεται αρκετά καλή δουλειά, τα κορίτσια έχουν πολλή όρεξη, και πιστεύω πως σιγά-σιγά θα γνωριστούμε ως ομάδα καλύτερα, καθώς υπάρχουν καινούριες παίκτριες η κορίτσια που αναβαθμίστηκαν. Ελπίζω, όσο περνάει ο καιρός να δείχνουμε σιγά-σιγά ένα καλό πρόσωπο και να γίνουμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X