Δημοσθένους στο enwsi.gr: «Καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ»

Δημοσθένους στο enwsi.gr: «Καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dhmos8nousΠρόκειται για ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ. Μετά από επαφές του Γιάννη Αρβανίτη, οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν τις προηγούμενες μέρες τον διεθνή Κύπριο πίβοτ Βασίλη Δημοσθένους. Πρόκειται για εξαιρετική προσθήκη για την Ένωση που θα δώσει πολλές λύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Δημοσθένους μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την δίψα του να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. «Αυτό που με έκανε να πω το ναι στην πρόταση της ΑΕΚ είναι κυρίως η διψά μου να αγωνιστώ σε ψηλότερο επίπεδο. Επίσης , η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλος σύλλογος με τεράστια ιστορία και όπως ανέφερα και σε δηλώσεις μου στην Κύπρο είναι τιμή μου που θα αγωνίζομαι μπροστά στον τεράστιο κόσμο της. Ακόμα ένας καταλυτικός παράγοντας που με έκανε να πω το ναι είναι ο Γιάννης Αρβανίτης ο όποιος όπως γνωρίζετε είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνική μας ομάδας».

Σημείο αναφοράς για τον Δημοσθένους αποτελεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Παρά το γεγονός ότι οι κιτρινόμαροι φέτος θα στερηθούν τους φιλάθλους τους λόγω τιμωρίας, ο έμπειρος πίβοτ εμφανίστηκε ανυπόμονος να παίξω σε γήπεδο που θα βρίσκονται και οι κιτρινόμαυροι. «Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ έχει υπέροχους οπαδούς και σίγουρα το ότι θα παίξουμε αρκετά παιχνίδια χωρίς αυτούς σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα λόγω του ότι στην Κύπρο το άθλημα δεν είναι και τόσο δημοφιλές. Δεν σας κρύβω όμως ότι ανυπομονώ να παίξω παιχνίδια σε κατάμεστο γήπεδο».

Μπορεί από το στόμα των παικτών και του προπονητή να μην βγαίνει η λέξη τίτλος, μπορεί το ρόστερ της ΑΕΚ σε σχέση με πέρυσι να είναι εντελώς διαφορετικό, ωστόσο ο Δημοσθένους ήταν ξεκάθαρος.  «Πιστεύω πως η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη με οποιοδήποτε ρόστερ κάθε χρόνο να πρωταγωνιστεί και είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή μέχρι να υλοποιηθούν όλοι της οι στόχοι».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X