"Καπό καταγγελία ...Καποέϊρα δημοσιογραφία"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zaralikos_2– Συγκλονισμένοι οι αθλητικογράφοι, οι αθλητικοί σταθμοί και τα μεγάλα αθλητικά σάιτ της χώρας με τις καταγγελίες του ποδοσφαιριστή Καπό και βέβαια έγραψαν και μετέδωσαν την είδηση, όπως κάνουν πάντα.

Κι όταν λεω πάντα, εννοώ τις σπάνιες αρκούδες “Panda”.

– Είναι τόσο μεγάλα τα ζόρια των δημοσιογράφων, σάιτ, σταθμών, που πρέπει σύντομα να ανοίξει μια σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας που να λέγεται “Σχολή Εσφιγμένου”. Το επιβάλλει η ελεύθερη αγορά.

– Σύμφωνα με τα στάνταρ της χώρας για να διαβάσεις καταγγελίες ντόπιου ή τις διώξεις κάποιου εισαγγελέα για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο πρέπει:

“Η Παναγιά να γυρίσει το κουμπί ” όπως λεει ο κόουτς της Αποκάλυψης, ή να βρεθεί βίντεο απ’ την “Δίκη” στις ανασκαφές της Αμφίπολης.

– Ναι αλλά ο Καπό;; Αμέσως πρώτη είδηση. “Απειλούσαν να με σκοτώσουν και οι γείτονες μου έλεγαν να πάρω κόκκινη κάρτα γιατί το είχαν παίξει στο στοίχημα”, καταγγέλει.

Αν τον είχε πάρει τηλέφωνο ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ για συγκεκριμένο παιχνίδι και έσκαγε βόμβα στον φούρνο μικροκυμάτων του σπιτιού του θα έπρεπε να το αποδείξει για να είναι είδηση.

“Αχ γιατί καλέ γειτόνισα αφού σου τηλεφώνησα και σου ‘πα μας ακούει η ΕΥΠ”, που λεει και το τραγούδι ή όπως λεει και μια βραζιλιάνικη παροιμία – “Ακριβοί στα καπό και φτηνοί στην καποέιρα”.

Το τραγουδάκι αφιερωμένο σε αυτούς που πέφτουν απ´ τα σύννεφα…

Υ.Γ Τον Μάνταλο στην Εθνική τον κάλεσαν για την παρουσία του στη Super League. Στην Football league δεν έχει παίξει ακόμα. Σε ενα μήνα που θα τον δουν να παίζει εκεί μπορεί να τον καλέσουν και στην μικτή κόσμου. Μέχρι τότε χαλαρώστε…

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X