Ίδια ενδεκάδα από Δέλλα και σήμερα στα Σπάτα

ΦΩΤΟ από την προετοιμασία της ΑΕΚ στα Χάνια του Πηλίου Όγδοη ημέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas proponisiΟ Τραϊανός Δέλλας στις προπονήσεις της εβδομάδας δουλεύει συστηματικά πάνω στο σχήμα που έχει στο μυαλό του για το φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (18:00). Φιλικό δοκιμών, μια και ο Δέλλας ανακατεύει την τράπουλα. Απουσιάζουν ο Μάνταλος με τον Ζόριτς, ο αντίπαλος προσφέρεται για δοκιμές, οπότε και άλλοι παίκτες παίρνουν ευκαιρίες.

Όπως ο Ντούνης δεξιά αντί του φορμαρισμένου Πλατέλλα, ο Γεωργέας αντί του Μπακάκη που είναι ο βασικός δεξιός μπακ, ο Σαρρής στην θέση του Λαμπρόπουλου και ο Φαγιέ αντί του Μάνταλου, ενώ αναμένεται να υπάρχει αλλαγή και κάτω από τα γκολπόστ με Βούρα-Καραγκιολίδη να μάχονται για την θέση του βασικού.

Στις υπόλοιπες θέσεις, σταθεροί οι Κολοβέτσιος, Πεταυράκης (δεν είναι έτοιμος 100% ο Σοϊλέδης για να πάρει ευκαιρία), Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα και Αραβίδης. Η σημερινή άσκηση της παραπάνω ενδεκάδας αφορούσε τελειώματα φάσεων, αφού ο Δέλλας περιμένει το Σάββατο πολλές φάσεις και ανάλογη παραγωγικότητα σε γκολ από τους παίκτες του.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X