Στη λίστα του Ζιάγκου (και) ο Αμερικανός γκαρντ Ντέϊβιντ Κάιλς

Στη λίστα του Ζιάγκου (και) ο Αμερικανός γκαρντ Ντέϊβιντ Κάιλς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÁÉËÓ  ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ - ÊÇÖÉÓÉÁ KYLES PANELEFSINIAKOS - KIFISIA (BASKET LEAGUE 2013-2014)Σε… πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει αναλάβει να “χτίσει” ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αναζητώντας παίκτες που θα μπορούν να στηρίξουν την ομάδα στην Α1, κινούμενος πάντα μέσα στα πλαίσια που καθορίζονται από το διαθέσιμο μπάτζετ.

Ο τεχνικός της Ένωσης έχει φτιάξει λίστα με περιπτώσεις παικτών που έχει ξεχωρίσει και τους οποίους θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας αλλά και με εναλλακτικές λύσεις και οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ξεκινήσει ήδη τις σχετικές επαφές με τους μάνατζερ τους (μάλιστα αρκετές είναι οι περιπτώσεις που οδεύουν θετικά για τη Βασίλισσα).

Ανάμεσα στους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του έμπειρου προπονητή είναι και ο Αμερικανός γκαρντ Ντέιβιντ Κάιλς που πέρυσι έπαιξε τις τελευταίες αγωνιστικές στον Πανελευσινιακό. Από εκεί και πέρα οι επαφές με υποψήφιους να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα θα πληθαίνουν σε καθημερινή βάση, προκειμένου η στελέχωση του ρόστερ να γίνει με τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X