Μπροστάρης και στην Α1 ο Πολυτάρχου, "σφραγίστηκε" η παραμονή του

Ασφυκτικό πρέσινγκ σε Πολυτάρχου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

polytarxou-1024x647Η μεγάλη ρελάνς έγινε και ο Μιχάλης Πολυτάρχου παραμένει για τρίτη σερί χρονιά στην ΑΕΚ, για να παίξει μαζί της στην Α1. Ο έμπειρος γκαρντ «χάλασε» την συμφωνία με το Ψυχικό, κάτι που επιδίωξε για να παραμείνει στην ΑΕΚ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την παραμονή του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ο «Πόλυ» σήμερα το μεσημέρι συμφώνησε σε όλα με τον Αλέξη Αλεξίου και κατάφερε να αποδεσμευτεί από το Ψυχικό, γεγονός που τον διατηρεί στο ρόστερ της ΑΕΚ και μάλιστα τον κάνει και αρχηγό της ομάδας αφού θα είναι ο παλαιότερος στην Βασίλισσα μετά τις αποχωρήσεις των Φαλέκα και Δέσπου.

Ο Πολυτάρχου ήταν εκ των κύριων συντελεστών της ΑΕΚ στις δύο ανόδους σε Α2 και Α1 και με την εμπειρία του βοήθησε στο παρκέ την ομάδα του Ζιάγκου, κάτι που αναμένεται να κάνει και του χρόνου μια και έχει παίξει στην Α1 και έχει παραστάσεις.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X