Νικούλη στο enwsi.gr: «Όλοι μαζί να χαιρόμαστε τις νίκες της ΑΕΚ» (VIDEO)

roumeliotis-nikouliΈχει γίνει μπόλικη κουβέντα για τους στόχους της φετινής ΑΕΚ στο γυναικείο βόλεϊ. Είναι αλήθεια ότι η ομάδα που «χτίστηκε» από το μηδέν με πολύ κόπο δεν έχει καμία σχέση με την περυσινή.

Ωστόσο στο ρόστερ υπάρχουν έμπειρες αθλήτριες που μπορούν να διατηρήσουν την Ένωση ανταγωνιστική. Μια από αυτές είναι η Ευδοξιία Αργυροπούλου. Η ακραία της ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας.

«Είναι αρχή ακόμα, αλλά  γενικά πάει πολύ καλά. Προσπαθούμε να μπούμε σε ρυθμό. Κάθε αθλήτρια προσπαθεί να σπρώξει την συμπαίκτρια της, να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό και μέχρι στιγμή στιγμής είναι όλα καλά. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Χρειάζεται  συνεχόμενη προσπάθεια από όλες τις κοπέλες».

Η Αργυροπούλου είναι από τις πιο έμπειρες κιτρινόμαυρες, αλλά αυτό δεν την γεμίζει άγχος. «Εγώ πάντα προσπαθώ να βοηθήσω κάθε κοπέλα .Άγχος δεν υπάρχει. Όλες οι αθλήτριες  είμαστε ανοικτές στο να βοηθάμε η μια την άλλη».

Η Αργυροπούλου μίλησε και για το επίπεδο του ρόστερ. «Σε γενικές γραμμές είναι καλό. Τα περισσότερα κορίτσια έχουν εμπειρία. Οι πρώτες ενδείξεις είναι καλές.  Χρειάζεται  όμως χρόνος και προσπάθεια, Το πρώτο δείγμα ενθαρρυντικό».

Η έμπειρη ακραία δεν βλέπει το μέλλον με απαισιοδοξία. Αντιθέτως στέλνει μήνυμα πάθος και ανταγωνιστικότητας. «Θεωρώ ότι καμία δεν τα βλέπει τόσο απαισιόδοξα. Ο καθένας που μπαίνει στο γήπεδο θέλει να κερδίζει. Στόχος είναι ακόμα νωρίς. Βλέποντας και κάνοντας. Να μπούμε στο γήπεδο και να δούμε. Πρέπει  να λες λίγα και να κάνεις περισσότερο».

Στο τέλος της κουβέντας με την Αργυροπούλου σχολίασε το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυρες θα πορευτούν με ελληνικό ρόστερ. «Το κάθε μοντέλο έχει πλεονέκτημα και μειονεκτήματα. Όλα θα φανούν στην πορεία. Μιλάμε όλες την ίδια γλώσσα κάτι που είναι καλό».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X