Θέλει ΑΕΚ και μένει ο Πολυτάρχου - Προτεραιότητα η ενίσχυση με Έλληνες αθλητές

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

polytarxouO Πολυτάρχου θέλει να συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα και άμεσα αναμένεται να “κλειδώσει” η παραμονή του στην ΑΕΚ, οι άνθρωποι της οποίας έχουν ρίξει το βάρος τους στην ενίσχυση του ρόστερ από την ελληνική αγορά.

Το enwsi.gr σας έχει ήδη ενημερώσει για το γεγονός ότι ο Μιχάλης Πολυτάρχου αποτελεί βασικό στόχο του Βαγγέλη Ζιάγκου για να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας. Ο πρώτος σκόρερ του δικεφάλου την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε κοντά στο Ψυχικό, όχι απλώς άλλαξε στάση μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες,αλλά όπως τόνισε στο περιβάλλον του, είναι και δική του επιθυμία να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις με την περίπτωσή του.

Εκτός απ’ τον Μιχάλη Πολυτάρχου αυτό που υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή προτεραιότητά τους είναι η ενίσχυση του ρόστερ με Έλληνες αθλητές. Ναι μεν κοιτάζουν και στο εξωτερικό (“υπάρχουν φθηνές και πολύ καλές λύσεις, αλλά δε βιαζόμαστε”, τονίζουν χαρακτηριστικά), αλλά είναι σημαντικό για την ομάδα να ενισχυθεί με γηγενείς αθλητές, οι οποίοι γνωρίζουν τόσο τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος, όσο και τη δυναμική της Ένωσης στο χώρο του μπάσκετ.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X