Tσεκάρει ξανά τον Σαρρή ως παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας

ΦΩΤΟ από το Ρήγας Φεραίος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

georgeas sarris γεωργεας σαρρηςΤο απόγευμα της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν είχαν απλώς την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ασκήσεις με μπάλα, αλλά να παίξουν και για αρκετή ώρα σε οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο συμμετείχαν δέκα παίκτες σε κάθε ομάδα.

Αυτή των βασικών είχε τον Ανέστη στα δοκάρια και τρεις παίκτες στην άμυνα. Τους Γεωργέα – Σαρρή και Κολοβέτσιο. Μετά το πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Ξάνθη ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε ξανά τους Σαρρή και Κολοβέτσιο στην ίδια ομάδα, δείγμα του ότι θέλει να δοκιμάσει ξανά μαζί τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Στη μεσαία γραμμή πήραν θέση ο Κορδέρο με τον Ανάκογλου, έχοντας μπροστά τους τον Πλατέλλα δεξιά, τον Μπαρμπόσα αριστερά και τον Ντακόλ πίσω από τον Αραβίδη. Εννοείται ότι απουσίαζαν ο διεθνής με την Εθνική ανδρών Πέτρος Μάνταλος και οι τραυματίες Σοϊλέδης – Γροντής.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X