Με Ζιάγκο στο τιμόνι η «Βασίλισσα», ΟΑΚΑ ή Ζωφριά η έδρα για τη νέα σεζόν

Με Ζιάγκο στο τιμόνι η «Βασίλισσα», ΟΑΚΑ ή Ζωφριά η έδρα για τη νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagos-ζιαγκοςΤις κατευθυντήριες γραμμές που θα στηθεί η νέα ΑΕΚ έθεσαν χθες το βράδυ σε πολύωρη σύσκεψη οι Αλέξης Αλεξίου και Βαγγέλης Ζιάγκος (παρόντων και των Κατσαδήμα, Χήνα). Το πλέον βασικό είναι πως επήλθε οριστική συμφωνία και ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα επιστρέψει στο τιμόνι της «Βασίλισσας», για να την οδηγήσει και στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Αυτό που ζήτησε είναι ξεκάθαρες κινήσεις, φάνηκε να έχει κοινό βηματισμό με τη διοίκηση και προχωρούν από κοινού στον σχεδιασμό.

Μεταγραφικά, η ΑΕΚ θα κινηθεί πρώτιστα για τη στελέχωση της ομάδας από την ελληνική αγορά. Ο Τσιάκος θα παραμείνει από την περυσινή ομάδα, ενώ στην Ενωση στοχεύουν στον Ανδρέα Γλυνιαδάκη ή εναλλακτικά στον Σαρικόπουλο. Στις προτεραιότητες που τέθηκαν βρίσκονται και οι Αγγελόπουλος, Καμπερίδης, Μιλόσεβιτς, ενώ θα υπάρξει προσπάθεια και για άλλους ταλαντούχους νεαρούς, μέλη της Εθνικής Ελπίδων.

Σημαντικό στοιχείο για τη νέα προσπάθεια, η προετοιμασία και η έδρα της ομάδας. Όλα δείχνουν πως η μπασκετική ΑΕΚ θα ακολουθήσει τον δρόμο της ποδοσφαιρικής και του ανδρικού βόλεϊ και θα ταξιδέψει στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οσον αφορά την έδρα της νέας σεζόν, θα υπάρξουν επαφές με το ΟΑΚΑ και το κλειστό της Ζωφριάς και εκεί που θα υπάρχει η καλύτερη προσφορά θα γίνει η «κιτρινόμαυρη» βάση.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X