Αλλαγή... πλεύσης

Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Λέκιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lekic3-λεκιτς

Είναι αλήθεια ότι στην ΑΕΚ έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν σε συμφωνία με τον Ντέγιαν Λέκιτς. Μια υπόθεση που κρατάει αρκετές εβδομάδες με τους κιτρινόμαυρους να προσπαθούν να κάνουν το μεγάλο κόλπο. Το enwsi.gr σας αποκάλυψε την ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον 29χρονο επιθετικό, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως ίσως περίμεναν στην ΑΕΚ. Ο Λέκιτς υπέγραψε συμβόλαιο με την Εϊμπάρ, με την ισπανική ομάδα να ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή πριν λίγη ώρα.

Βέβαια, την ίδια στιγμή οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να μείνουν άπραγοι και προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν η χθεσινή – μεγάλης διάρκειας – σύσκεψη κορυφής που υπήρξε. Οι προτάσεις που φτάνουν από μάνατζερ για παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι είναι πολλές και στην Ενωση ξεδιαλύνουν τους στόχους, γνωρίζοντας ότι χάθηκε ο Λέκιτς.

Η συμμετοχή του στην Πριμέρα ήταν προτεραιότητα και αυτό φάνηκε απο το γεγονός ότι περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή και εξάντλησε τις πιθανότητες που είχε για να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν…ρότα και να στραφούν σε άλλες επιλογές. Η προεργασία έτσι και αλλιώς έχει γίνει, αφού καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ έρχονται προτάσεις απο γραφεία μάνατζερ για παίκτες ελεύθερους.

Πλέον η ΑΕΚ στρέφεται στις εναλλακτικές επιλογές, διατεθειμένη να βρει τον φορ που χρειάζεται με την προεργασία να ‘χει ήδη γίνει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X