Κρίσιμες επαφές για το μέλλον της «Βασίλισσας», μεγάλος στόχος ο Γλυνιαδάκης

Κρίσιμες επαφές για το μέλλον της «Βασίλισσας», μεγάλος στόχος ο Γλυνιαδάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gliniadakis-γλυνιαδακηςΚανονικούς ρυθμούς προσπαθεί να βρει ξανά η ΑΕΚ στο τμήμα μπάσκετ. Επειτα από τη – μετά κόπων και βασάνων – διευθέτηση των εκκρεμοτήτων με την ΕΕΑ, ο Αλεξίου καλείται να ολοκληρώσει τη σύσταση της νέας εταιρείας με την απόκτηση ΑΦΜ και κυρίως να βρει οικονομικές λύσεις. Όλα δείχνουν πως μέχρι την Τετάρτη θα έχουν προχωρήσει οι κρίσιμες επαφές για το μέλλον της «Βασίλισσας», ώστε να βρεθούν επενδυτές που θα καλύψουν την εγγυητική επιστολή, το αρχικό κεφάλαιο, αλλά και τις ανάγκες της ομάδας.

Μέχρι να συμβεί αυτό και με δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει ματς στα τέλη του μήνα (24/9 με τον Κολοσσό για το κύπελλο), είναι απαραίτητο να υπάρξουν κινήσεις για τον σχηματισμό της νέας ομάδας. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος φαίνεται πως θα αναλάβει τα ηνία και θα προχωρήσει τον σχεδιασμό βάσει της προεργασίας που είχε κάνει, αν και έχουν χαθεί σημαντικοί στόχοι από την ελληνική και τη ξένη αγορά.

Μεγάλος στόχος της ΑΕΚ είναι ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο διεθνής σέντερ, πιο ώριμος από ποτέ, έχει δεχθεί πολλές κρούσεις, αλλά θέλει να επιστρέψει ξανά στην Ενωση και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο 33χρονος άσος συμμετέχει με την Εθνική ομάδα στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X