Κερδίζει χρόνο για τον φορ

Το «πάντσερ» Ντέγιαν Λέκιτς για την επίθεση, τσεκάρουν στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lekic1-λεκιτςΥπό φυσιολογικές συνθήκες, σήμερα θα ήταν η μέρα της κρίσης για την υπόθεση του Ντέγιαν Λέκιτς στην ΑΕΚ. Βλέπετε, στις 8 το βράδυ πέφτει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου και θα έπρεπε να τελειώσει η μεταγραφή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ωστόσο, μία αλλαγή στις διατάξεις της ΕΠΟ για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει και περιπτώσεις όπως του 29χρονου Σέρβου και δίνει σημαντικό χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Η προθεσμία εγγραφής σε ΠΑΕ άνεργων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών προσδιορίστηκε από τις 3/9/2014 έως και τις 12/9/2014», ανέφερε απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας που λήφθηκε την Παρασκευή. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ως την επόμενη Παρασκευή, η ΑΕΚ μπορεί να κάνει τις κινήσεις της στην αγορά. Και πρόκειται για μία αγορά με πολλές και σημαντικές επιλογές σε ελεύθερους παίκτες. Βλέπετε, ως “άνεργοι” δεν θεωρούνται μόνο όσοι έμειναν ελεύθεροι μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά και όσοι έμειναν ελεύθεροι στη συνέχεια.

Ο Λέκιτς σκέφτεται τις επιλογές του και δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Στην ΑΕΚ δείχνουν διάθεση να τον περιμένουν, αν και εξετάζουν κάποιες ακόμα περιπτώσεις. Εάν βρεθεί κάποια πρόταση που θα ικανοποιήσει – όπως ο Λέκιτς που ήταν…κοινής αποδοχής – τότε μπορεί να αλλάξει στόχευση. Πρέπει να σημειωθεί πάντως, πως η βασική εναλλακτική επιλογή που υπήρχε αρχικά, δεν απασχολεί πλέον καθώς στην ΑΕΚ έκριναν πως δεν ταιριάζει στα αγωνιστικά στοιχεία που ζητούν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X