Μάνταλος ο... τέταρτος

Ο Δέλλας "μοιράζει" τις δυο ενδεκάδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos madalos Μάνταλος ΑΕΚΟ Πέτρος Μάνταλος κλήθηκε από τον Κλαούντιο Ρανιέρι για να ενισχύσει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ο μέσος της ΑΕΚ αγωνίζεται στη Football League και σίγουρα η κλήση του δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, αφού ο παίκτης έχει αποδείξει και με το παραπάνω την αξία του. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο «άσσος» της ΑΕΚ θα είναι ο τέταρτος παίκτης που κλήθηκε για παιχνίδι της Εθνικής, ενώ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Ο πρώτος παίκτης ήταν ο Κώστας Δαβουρλής που το 1969 είχε αγωνιστεί στο φιλικό της Ελλάδας με τη Μάλτα υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντάνι Γεωργιάδη. Ο παίκτης αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή και μαζί της είχε πανηγυρίσει την άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία.  Ο Δαβουρλής μάλιστα είχε σκοράρει όταν η Ελλάδα έπαιξε με τη Μάλτα το 1971 (2-0), τότε που η Εθνική είχε παίκτες της ομάδας των Ελπίδων αφού ΑΕΚ και Πανιώνιος διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ έπαιζαν για τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ ο ΠΑΟ είχε παίξει λίγες ημέρες πριν με τον Άγιαξ.

Δεύτερος παίκτης ήταν ο Νίκος Καλαμπάκας που το 1975 κλήθηκε να παίξει για την Εθνική υπό τις οδηγίες του Αλκέτα Παναγούλια και αυτός σε παιχνίδι εναντίον της Μάλτας. Ο παίκτης αγωνιζόταν στον Πιερικό που στο τέλος της σεζόν 1974-75 πανηγύρισε επίσης την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Τρίτος παίκτης ήταν ο Τάσος Στράντζαλης που αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας και κλήθηκε από τον τότε ομοσπονδιακό προπονητή Λάκη Πετρόπουλο. Ο Στράντζαλης είχε αγωνιστεί βασικός στην ήττα της Εθνικής (4-0) από την Τσεχοσλοβακία στην Πράγα.

πηγη : coppa.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X