Ορκίζεται με ...ΜΑΤ ο Βασιλόπουλος

Η θέση των Βασιλόπουλου και Γεωργαμλή για το γήπεδο της ΑΕΚ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aris_vasilopoulos2-640x355Αυτή την ώρα γίνεται η ορκομωσία του Άρη Βασιλόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το νέο δήμαρχο να έχει …προσκαλέσει και τα ΜΑΤ.

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους δημότες Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έκανε ο Άρης Βασιλόπουλος, αλλά για άγνωστο λόγο επέλεξε σ’ αυτή τη σπουδαία μέρα για τον ίδιο να έχει στο πλευρό του και τα ΜΑΤ, γεγονός που έχει προκαλέσει την έκπληξη όλων όσοι περνούν έξω από το κτίριο του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της διασποράς. Αναλυτικά στην πρόσκληση σημειώνεται:

“Σας καλούμε στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος κ. Άρη Βασιλόπουλου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 και ώρα 12.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Δεκελείας 154 & Ατταλείας – Νέα Φιλαδέλφεια)”.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Ο Δήμαρχος Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

ΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X