Περιμένουν έστω έναν απ' τους δύο

Προετοιμασία της ΑΕΚ στο Πήλιο - μέρα 10η (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εξέλιξη της αποθεραπείας του Άρη Σοϊλέδη και του Δημήτρη Γροντή περιμένουν στην ΑΕΚ, αφού για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει μόνο η επιλογή του Σταύρου Πεταυράκη.

Μετά τον τραυματισμό του Σοϊλέδη, ο Δέλλας δοκίμασε πιο εντατικά στη συγκεκριμένη θέση τον Γροντή, έτσι ώστε να έχει μια επιπλέον επιλογή. Ο νεαρός “άσος” όμως αποχώρησε από το χθεσινό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους κι έτσι αυτή τη στιγμή στην ομάδα δεν υπάρχει άλλος ετοιμοπόλεμος να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση. Εννοείται βέβαια ότι πάντα παραμένει διαθέσιμος ο …πασπαρτού Γεωργέας, αλλά αυτό που θέλει ο Δέλλας είναι να ξεπεράσουν οι Γροντής και Σοϊλέδης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν για να συνεχίζει χωρίς αγωνιστικούς “πονοκεφάλους” την προετοιμασία. Σήμερα οι παίκτες απολαμβάνοουν το ρεπό που τους έδωσε ο Έλληνας τεχνικός κι αύριο θα φανεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X