Συνάντηση κορυφής Αλεξίου με Ζιάγκο - Χήνα

ΦΩΤΟ από τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλεξίου AlexiouΟ Αλέξης  Αλεξίου, ο Βαγγέλης Ζιάγκος και ο Γιώργος Χήνας αναμένεται να συναντηθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η καταρχήν θετική απάντηση που έλαβε ο Αλέξης Αλεξίου από τον Βαγγέλη Ζιάγκο σε συνδυασμό με τις επαφές που έκανε με τον Γιώργο Χήνα για να επιστρέψει στη θέση του γενικού αρχηγού, μαρτυρά συνάντηση στην οποία θα πρέπει να τεθούν όλα τα σημαντικά θέματα στο τμήμα μπάσκετ της Ένωσης.

Η ομάδα καταρχήν πρέπει να βρει τρόπο να πληρώσει τις 245.000 ευρώ που απαιτούνται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Δεύτερον χρειάζεται παίκτες οι οποίοι τουλάχιστον θα δυναμώσουν το ρόστερ, ώστε η ομάδα να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.

Τρίτον πρέπει να λυθούν θέματα όπως του γηπέδου αλλά και των ακαδημιών. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά από τα προβλήματα, δεν σημαίνει όμως ότι είναι μόνο αυτά. Το σημαντικό στην παρούσα φάση είναι ότι οι τρεις άνδρες θα ξανασυναντηθούν για το καλό της «Βασίλισσας», αυτό που μένει να δούμε είναι αν από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρχουν αποτελέσματα αφού ο χρόνος έχει τελειώσει και οι κινήσεις πρέπει να είναι σύντομες.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X