Κολοβέτσιος: "Θα μας δυσκολέψει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού αλλά..." (VIDEO)

«Πολυβόλο» από την πρεμιέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolovetsios-κολοβετσιοςΓια ένα ακόμα ματς, αυτή τη φορά στο πρώτο επίσημο, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν όλα τα λεφτά στην άμυνα του δικεφάλου κι επειδή ειδικά στις στημένες φάσεις συνηθίζει να προωθείται στην αντίπαλη περιοχή, πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Ένωση. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός τόνισε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Φωκικού και για την διαφαινόμενη πρόκριση:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε και μάλιστα με ένα ευρύ σκορ. Αυτό που θέλαμε δηλαδή. Ασφαλώς και αυτό που πέτυχα είναι πολύ ευχάριστο για μένα και μου δίνει δύναμη για την συνέχεια. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που είπα και πριν, ότι δηλαδή κέρδισε η ομάδα και κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξασφαλίσαμε την πρόκριση».

Για τη σημάδια βελτίωσης που δείχνει η ΑΕΚ, ο Κολοβέτσιος υποστήριξε: «Η ομάδα δουλεύει καθημερινά. Εντάξει δεν νομίζω ότι είχαμε τόσο καλή εικόνα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και πάλι πιστεύω ότι ήμασταν πειστικοί ως ομάδα. Παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε».

Για την φιλοσοφία του αντιπάλου που περίμενε κάτω από την σέντρα είπε:

«Τέτοια παιχνίδια θα τα έχουμε πολύ συχνά εμείς σαν ΑΕΚ. Όλοι οι αντίπαλοι μας θα κλείνονται πολύ πίσω και είναι ένας τρόπος παιχνιδιού ο οποίος θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ. Εμείς οφείλουμε να δουλέψουμε στην προπόνηση πάνω σε αυτό το σύστημα έτσι ώστε να “ξεκλειδώνουμε” αυτές τις ομάδες».

[youtube id=”gUHra8cYdLQ” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X