Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν απέναντι στον Φωκικό

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν απέναντι στον Φωκικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-fokikosΤο  enwsi.gr βάζει κάτω από το μικροσκόπιο, τους 14 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έπαιξαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Φωκικό.

Ανέστης : Στο «βιογραφικό» του έχει μια εξαιρετική επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο, σε προσπάθεια του Γκάτσεσα. «Απογειώθηκε» και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Δεν είχε πολλές επαφές με την μπάλα, αφού το παιχνίδι παιζόταν στην αντίπαλη εστία. Όταν χρειάστηκε πάντως ήταν σταθερός ενώ προσπάθησε να τρέξει το παιχνίδι της ΑΕΚ.

Αραβίδης: Έδωσε και πάλι πολλές μάχες, ωστόσο δεν του βγήκε το παιχνίδι. Βγήκε από την περιοχή προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ να αναπτυχθεί, του έλειψε η τελική προσπάθεια. Πάντως στις περισσότερες φάσεις που ήταν πρωταγωνιστής,  είχε να αντιμετωπίσει δύο αντιπάλους.

Ανάκογλου: Το γκολ που πέτυχε δείχνει ένα ποδοσφαιριστή με σπάνια χαρακτηριστικά. Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που φέρνει την μπάλα μπροστά του, ενώ βρίσκεται σε κίνηση και εξαιρετικό το τελείωμα του που προκάλεσε θαυμασμό. Είχε και πάλι πολλά τρεξίματα, ενώ λίγο έλειψε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα, μετά από δικό του σλάλομ και εναλλαγή της μπάλας με τον Μπαρμπόσα.

Κολοβέτσιος: Πέτυχε το πρώτο γκολ για τη νέα χρονιά. Ήταν αλάνθαστος στο παιχνίδι του, κέρδισε όλες τις μονομαχίες, τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον ηγέτη της κιτρινόμαυρης άμυνας. Έπαιξε και για τον Λαμπρόπουλο.

Λαμπρόπουλος: Δεν πατούσε καλά στο γήπεδο ο έτερος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ. Ξεκίνησε καλά το ματς, αλλά από δικό του λάθος ο Φωκικός απείλησε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε και μια λάθος εκτίμηση στο δεύτερο μέρος. Έχει κάνει και πολύ καλύτερα παιχνίδια.

Μπακάκης: Απίστευτες κούρσες και πάλι από τον Μιχάλη Μπακάκη. Όπως και με την Ρόμα έτσι και με τον Φωκικό, ο δεξιός μπακ της Ένωσης «όργωσε» την πλευρά και δημιούργησε πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Έκανε πάρτι στην πτέρυγα του με τους αμυντικούς του Φωκικού να βλέπουν «εφιάλτες».

Πεταυράκης:  Είχε εντολή να βοηθάει στην επιθετική ανάπτυξη της ΑΕΚ τον Μπαρμπόσα. Τα πήγε εξαιρετικά με τον Πορτογάλο, ενώ και στα αμυντικά του καθήκοντα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση μια φάση στο πρώτο ημίχρονο με τον Χαριτίδη.

Πλατέλλας: Στο καλύτερο του παιχνίδι ο Πλατέλλας τα έκανε όλα. Δημιούργησε τα δύο από τα τέσσερα γκολ , ενώ πέτυχε με εξαιρετικό πλασέ το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Οι αμυντικοί του Φωκικού τον έχασαν τις περισσότερες φορές, είτε έπαιζε κοντά στην γραμμή, είτε επέλεγε να συγκλίνει προς τα μέσα.

Κορδέρο: Ο γνωστός Κορδέρο σε ένα ακόμα παιχνίδι. Ήταν ο παίκτης από τον οποίο περνούσε όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ. Έπαιρνε πάντα την πρώτη πάσα από τα στόπερ, μοίρασε σωστά το παιχνίδι, ενώ έβγαλε και τρεις κάθετες πάσες δημιουργώντας τις προϋποθέσεις στους συμπαίκτες του να σκοράρουν.

Ντακόλ: Στο πρώτο ημίχρονο όπου η ΑΕΚ είχε ένα ζήτημα με την δημιουργία, ο Βραζιλιάνος γύρισε πολλές φορές πίσω για να πάρει την μπάλα και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του. Όταν η ΑΕΚ έδειχνε εγκλωβισμένη, ήταν ένας από τους παίκτες που μόχθησε στο γήπεδο. Είχε κάποια επικίνδυνα σουτ προς την εστία.

Μπαρμπόσα: Ο Πορτογάλος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Φωκικού. Πέτυχε γκολ με το κεφάλι, ενώ εξαπέλυσε πολλά σουτ προς την αντίπαλη εστία. Είναι δεδομένο ότι ο Μπαρμπόσα, όπως έδειξε και με την Ρόμα, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Υπήρξαν στιγμές που αρκούσε μια κίνηση του με την μπάλα για να ξεσηκώσει την εξέδρα.

Ζόριτς: Στο διάστημα που αγωνίστηκε ο νεαρός Μαυροβούνιος πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Δεν κρύφτηκε, ζήτησε την μπάλα και πλαισίωσε ιδανικά  τον Μπαρμπόσα. Είχε και ένα καλό σουτ εκτός της περιοχής, χωρίς πάντως να βρει στόχο. Με τον Ζόριτς πάντως η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πιο γρήγορη στην ανάπτυξη της.

Ντούνης: Με τον Πλατέλλα να «οργιάζει» ο Ντούνης αγωνίστηκε για 15 λεπτά. Είχε μια καλή επιθετική προσπάθεια, συνεργάστηκε καλά με τον Μπακάκη, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έκλεινε προς τα μέσα για να μπορέσει να παίξει γρήγορα το ένα δύο με τους συμπαίκτες του.

Ρόβας : Κάτι λιγότερ από 10 λεπτά αγωνίστηκε ο Βασίλης Ρόβας που άφησε την επιθετική λειτουργία στον Κορδέρο ,έχοντας  το μυαλό του κυρίως τα ανασταλτικά του καθήκοντα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X