«Κληρώνει» σήμερα για τον Λέκιτς στην ΑΕΚ, αισιοδοξία για θετική απάντηση του Σέρβου

Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Λέκιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lekic3-λεκιτςΤο παιχνίδι με τον Φωκικό, παρά τη νίκη με 4-0 (με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ μάλιστα), ήρθε να δείξει πως η ΑΕΚ χρήζει ενίσχυσης στην κορυφή της επίθεσης. Ο Χρήστος Αραβίδης είναι παίκτης που πρεσάρει, δίνει ταχύτητα και εκρηκτικότητα, αλλά πολλές φορές δυσκολεύεται ανάμεσα στους υψηλόσωμους στόπερ των αντιπάλων. Η ΑΕΚ έχει τη λύση και αυτή λέγεται Ντέγιαν Λέκιτς. Και όπως όλα δείχνουν σήμερα θα υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση του Σέρβου για το μέλλον του.

Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, η υπόθεση του «πάντσερ» δυσκόλεψε από τη στιγμή που για την απόκτηση του ενδιαφέρθηκαν ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο πήχης ανέβηκε, οι σκέψεις του Λέκιτς είναι πολλές και ζυγίζει όλα τα δεδομένα. Συνομιλητές του Σέρβου φορ έλεγαν πως αυτή τη στιγμή, ούτε η…γυναίκα του δεν γνωρίζει ποια θα είναι η απόφαση του. Τόνιζαν πάντως, πως οι πιθανότητες της ΑΕΚ εξακολουθούν να είναι σημαντικές.

Στην ΑΕΚ περιμένουν σήμερα να ολοκληρωθεί η υπόθεση και να έχουν μία απάντηση. Η πεποίθηση που υπάρχει στην Ενωση είναι πως θα είναι θετική. Ωστόσο, διατηρούν επιφυλάξεις λόγω του υψηλού δείκτη δυσκολίας. Εναλλακτική επιλογή υπάρχει, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα την ενεργοποιήσει η ΑΕΚ ή θα προτιμηθεί να παραμείνει το ρόστερ ως έχει και να υπάρξει ενίσχυση τον χειμώνα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X