Η καλή κούπα ήταν «κιτρινόμαυρη» (VIDEO)

Η καλή κούπα ήταν «κιτρινόμαυρη» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1992-93Το καλοκαίρι του 1992 ήταν εντυπωσιακό για την ΑΕΚ. Η (πραγματική) αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση της ομάδας και η ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ από το δίδυμο των Μελισσανίδη και Καρρά, σε συνδυασμό με την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, έδιναν ενθουσιασμό. Που δεν κόπασε, από την απώλεια του σούπερ καπ, μία μέρα σαν σήμερα του 1992. Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 3-1 στον τελικό του ΟΑΚΑ, αλλά η καλή κούπα, εκείνη του πρωταθλητή, ήταν ξανά «κιτρινόμαυρη».

Εκείνη την αυγουστιάτικη βραδιά (με πολλά και σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων), η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο γήπεδο. Είχε δοκάρι με τον νεοαποκτηθέντα Σλίσκοβιτς και στην εξέλιξη της φάσης άνοιξε το σκορ με τον Αλεξανδρή. Η Ενωση είχε αμυντικά κενά και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε άμεσα με κεφαλιά του Μπατίστα. Στο δεύτερο μέρος, κεφαλιά του Τσαλουχίδη (σε φάση που είναι εμφανές φάουλ) και ένα σουτ του Καραπιάλη διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είχε μόνο ένα δοκάρι με τον Δημητριάδη και δεν μπόρεσε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Αλλά όταν έπρεπε, οι παίκτες του Μπάγεβιτς ήταν έτοιμοι και κατέκτησαν το πρωτάθλημα ξανά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”0XY3SDZRm7M” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X