«Πλύση εγκεφάλου» του Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ για την αποψινή πρεμιέρα

Δέλλας: "Κοιτάξαμε στα μάτια την Ρόμα, αξίζαμε κάτι καλύτερο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΣύμφωνοι, ο Φωκικός δεν είναι κάποια μεγαθήριο. Σύμφωνοι, η ποιότητα του ρόστερ της ΑΕΚ δεν αμφισβητείται από κανέναν. Ωστόσο το αποψινό ματς της Ένωσης στο κύπελλο Ελλάδας  είναι το μοναδικό που έχει στο μυαλό του ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες της ΑΕΚ. Βλέπετε ο συγκεκριμένος θεσμός απασχολεί έντονα όλο το κιτρινόμαυρο οικοδόμημα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει ψηλά.

Προφανώς και ο Φωκικός δεν μπορεί να αποτελέσει μεγάλο εμπόδιο στον δρόμο των κιτρινόμαυρων, ωστόσο ο προπονητής δεν σταματάει να υπενθυμίζει στους παίκτες για το κρίσιμο της αναμέτρησης. Και για την συγκέντρωση που καλούνται να δείξουν σήμερα το βράδυ, προκειμένου να κάνουν την ζωή του πιο εύκολη.

Στην χθεσινή προπόνηση ο προπονητής έκανε και πάλι αναφορά στο σημερινό παιχνίδι. «Αντιμετωπίζουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με την Ρόμα. Θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα που θα κλειστεί πίσω. Πρέπει να αντιδράσουμε διαφορετικά», ήταν κάποια από τα λεγόμενα του προπονητή της ΑΕΚ , που τις τελευταίες ώρες κάνει «πλύση εγκεφάλου» στους κιτρινόμαυρους, φοβούμενος εφησυχασμό από την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ρόμα. Ο Δέλλας φρόντισε να στείλει το μήνυμα σε όλη την ομάδα για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στον θεσμό του κυπέλλου και περιμένει άμεση ανταπόκριση , από τα όσα θα δει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X