Περιθώριο για τη «Βασίλισσα» μέχρι τις 19/9, προχωρούν οι επαφές με επενδυτές

Αλεξίου-Κατσαδήμας: οι αφανείς ήρωες μιας ακόμη δικαίωσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou Αλεξίου katsadimas ΚατσαδήμαςΤουλάχιστον έχει χρόνο. Και έχει και ελπίδα. Η σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ με τη σύμφωνη γνώμη και του ΕΣΑΚΕ, επιβεβαίωσε αυτό που σας είχαμε αναφέρει εδώ και λίγες ημέρες. Πως θα υπάρξει δηλαδή χρονικό περιθώριο για να δημιουργηθεί η νέα εταιρεία, να εμφανιστούν επενδυτές και βέβαια να υπάρξουν οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Οι Αλεξίου και Κατσαδήμας βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΕΑ και εξασφάλισαν χρονικό περιθώριο μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, η ΑΕΚ καλείται να βρει την εγγυητική επιστολή των 100.000 ευρώ, αλλά και τις 245.000 ευρώ που απαιτούνται για τη σύσταση της εταιρείες.

Οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές αφήνουν περιθώριο αισιοδοξίας. Αλλά έπειτα από όσα συνέβησαν μόνο τις τελευταίες εβδομάδες με την οπισθοχώρηση των Ελληνοαυστραλών, άπαντες περιμένουν πλέον συγκεκριμένες κινήσεις που θα συνδυαστούν και με την είσοδο χρημάτων.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X