Γιακουμή στο enwsi.gr: «Να φέρουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται» (VIDEO)

Γιακουμή στο enwsi.gr: "Όλοι μαζί να στηρίξουμε την ΑΕΚ, νωρίς να βάλουμε στόχους"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giakoumi Γιακουμή ΑΕΚH Δήμητρα Γιακουμή αποφάσισε παρά το αντίθετο των εκτιμήσεων, να παραμείνει στην ΑΕΚ και να είναι ουσιαστικά η πλέον έμπειρη αθλήτρια που βρίσκεται στο φετινό ρόστερ. Η Γιακουμή μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr και αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις φετινής σεζόν και τους στόχους που πρέπει να υπάρχουν.

Αναλυτικά:

«Έχουμε μείνει ουσιαστικά δύο αθλήτριες από την περυσινή ομάδα. Έχουν έρθει πολλά νέα κορίτσια και νέα ταλαντούχα κορίτσια από τις υποδομές της ΑΕΚ. Θα είναι μια χρονιά η οποία θα είναι αρκετά δύσκολη. Έγινε μια ανανέωση ριζική, υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά θεωρώ ότι θα ξεπεραστούν και θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν μια πολλή καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε  στον αγωνιστικό χώρο ώστε να φέρουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται».

Νιώθεις σαν την «μητέρα του λόχου» φέτος;

«Αν και ενημερώθηκα ότι είμαι η μεγαλύτερη στην ομάδα, υπάρχουν και άλλα κορίτσια που έχουν αρκετές εμπειρίες και θεωρώ ότι η εμπειρία μαζί με τον ταλέντο θα δώσει την κινητήρια δύναμη στην ομάδα».

Για παρουσία του κόσμου:

«Ναι φέτος τον έχουμε ανάγκη ακόμα περισσότερο γιατί η δύναμη τους , η κερκίδα τους, η φωνή τους,  ο παλμός τους θα μας δώσει την δύναμη να φέρουμε τα θετικά αποτελέσματα».

[youtube id=”Ngfxn5dzkOE” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X