Ρουμελιώτης στο enwsi.gr: «Ενάντια στην λογική μου, για τα παιδιά της κερκίδας» (VIDEO)

Ρουμελιώτης στο enwsi.gr: «Ενάντια στην λογική μου, για τα παιδιά της κερκίδας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ROUMELIOTISΟ Μανώλης Ρουμελιώτης πήρε το ρίσκο να μείνει στην ΑΕΚ και να δημιουργήσει μαζί με τον Χρήστο Δούκα ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί αντάξια του ονόματος της. Ο προπονητής του γυναικείου τμήματος μίλησε στο enwsi.gr για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το τμήμα το καλοκαίρι, τους φετινούς στόχους της Ένωσης, αλλά και για την δική του απόφαση να παραμείνει στο τιμ, που ήταν πέρα απο κάθε λογική.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα πάνω από πρόσωπα, πάνω από προπονητές και αθλητές. Έγινε μια σκληρή προσπάθεια  σε όλη την καλοκαιρινή περίοδο για να μπορέσει να πλαισιωθεί με αθλήτριες ικανές που μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια τα χρώματα της ομάδας. Σίγουρα υπήρχαν πολλές δυσκολίες  δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και να υπάρχουν και δυσκολίες στην συνέχεια. Δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο την περυσινή χρονιά, αλλά βλέποντας τα παιδιά όλα, υπάρχει μεγάλος ζήλος  όρεξη, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα που πιστεύω ότι μπορούμε να χτίσουμε κάτι για το μέλλον».

Θα στοιχημάτιζες τα χρήματα σου στην είσοδο της ομάδας στην τετράδα;

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τέτοιου είδους στόχους γιατί αυτή την στιγμή είμαστε μια τελείως καινούργια ομάδα. Είναι μια ομάδα που μόνο δύο μέλη, μόνο τρία μέλη ήταν και πέρυσι, η Δήμητρα, η Ισαβέλα και η Ζωή, όλα τα άλλα είναι καινούργια παιδιά.  Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τι περιμένουμε. Σίγουρα θέλουμε σε κάθε ματς να αγωνιζόμαστε με πείσμα , με ζήλο θα δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται, δεν θέλω να μιλήσουμε ακόμα για στόχους για τετράδες ή για οτιδήποτε άλλο.  Θα περιμένουμε και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Για το επίπεδο του ρόστερ:  

«Αν αναλογιστούμε ότι την τελευταία εβδομάδα είχαμε μόνο τέσσερα ακόμα κλεισμένα και καταφέραμε σήμερα να ξεκινήσουμε, μόνο αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Εγώ πάω από την αρχή, βλέποντας τα πράγματα, ενάντια στην λογική παλέψαμε όλα το καλοκαίρι και το γεγονός ότι ξεκινάμε σήμερα με αυτό το ρόστερ που έχουμε είναι επιτυχία για αυτό που έγινε σε όλη την καλοκαιρινή χρονιά. Θα τα πούμε όλα στην συνέχεια».

Για την παρουσία κόσμου:

«Φέτος στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία ήταν η πρώτη φορά που πήγα ενάντια στην λογική μου. Η λογική έλεγε  από πολύ νωρίς με όλα αυτά τα οποία συνέβησαν  να φύγω. Αλλά για ένα πράγμα έμεινα. Για την ατμόσφαιρα την οποία έζησα  σε αυτούς τους αγώνες, στα πλέι οφ, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος για αυτούς τους ανθρώπους που εκεί πέρα πάνω φωνάζουν και υποστηρίζουν και μας βοηθού6ν. Βοήθησαν τα μέγιστα και την περυσινή περίοδο και όλα τα προηγούμενα χρόνια και ευελπιστούμε ότι και η δική τους βοήθεια είναι επιτακτική και την φετινή χρονιά».

[youtube id=”ocjubRZarX8″ width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X