Ελεύθερος για την ΑΕΚ ο Λέκιτς

Το «πάντσερ» Ντέγιαν Λέκιτς για την επίθεση, τσεκάρουν στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lekic1-λεκιτςΣτην ΑΕΚ έκαναν παιχνίδι με τον χρόνο αυτήν την περίοδο, ώστε ο Ντέγιαν Λέκιτς να μείνει ελεύθερος από την Γκεντσερμπιρλιγκί και να μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Σύμφωνα με τελευταίο ρεπορτάζ από την Τουρκία και την έγκυρη Μιλιέτ – μπορείτε εδώ να δείτε το σχετικό δημοσίευμα – απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να λυθεί η συνεργασία του Σέρβου φορ με τον τουρκικό σύλλογο και έπειτα θα μπορεί να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Η Μιλιέτ αναφέρει πως ο Λέκιτς, όπως και οι Σιμίλιανιτς, Τόμιτς και Πέτροβιτς στοιχίζουν στην Γκεντσερμπιρλιγκί πάνω από 2,6 εκατ. ευρώ ετησίως και η ομάδα δεν μπορεί να σηκώνει άλλο αυτό το οικονομικό βάρος. Ετσι, με δεδομένο πως δεν βρέθηκε ομάδα που να δίνει λεφτά για μεταγραφή, αποφάσισαν λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να αφήσουν ελεύθερο.

Στην ΑΕΚ περιμένουν αυτήν την εξέλιξη, ώστε να προχωρήσουν. Όπως σας έχουμε ενημερώσει έγκαιρα, ο Λέκιτς είναι θετικός στην προοπτική να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και να συμμετάσχει στη νέα αρχή που κάνει η Ενωση. Όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, καθώς με την ελευθέρας στο χέρι ο 29χρονος φορ είναι πια πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X