Νέα ομάδα, νέα αρχή

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών AEK volley ginekonΣε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 17:00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Έπειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι, με τον Χρήστο Δούκα να βρίσκει τελικά λύσεις και να στήνεται η ομάδα με αρκετά μειωμένο μπάτζετ από ότι τα τελευταία χρόνια, η Ένωση θα πραγματοποιήσει το νέο της ξεκίνημα.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας στην Εθνική οδό, υπό τις οδηγίες του Μανώλη Ρουμελιώτη. Το νέο ρόστερ της ΑΕΚ αποτελείται από τις Δήμητρα Γιακουμή, Ιζαμπέλα Ιβάνοβα (οι μοναδικές που παρέμειναν από την περυσινή περίοδο στην ομάδα), Γιούλη Παρασκάκη, Ξένια Κακουράτου, Φαίη Κουνάδη, Στέλλα Λαγουδάκη, Βάσω Νικούλη, Ιωάννα Κατσαντώνη και Ευδοξία Αργυροπούλου, ενώ στις προπονήσεις θα συμμετάσχουν και οι Κορασίδες Ζωή Φάκη που ήταν και πέρυσι στην γυναικεία ομάδα, Ρίζου, Παπαδόπουλου, Ντοντάι, Πατέλη, Σκαρλάτου και Μπέλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X