Τελικές επαφές με Λέκιτς

Το «παλεύουν» για τον Λέκιτς στην ΑΕΚ, αν και στο ...παιχνίδι έχει μπει και η Χιχόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lekic-λεκιτςΜέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κριθεί οριστικά η μεταγραφή του Ντέγιαν Λέκιτς στην ΑΕΚ.

Ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί τον διακαή πόθο τόσο του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όσο και του Τραϊανού Δέλλα, αφού φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ο Λέκιτς, για τον οποίο σας αποκάλυψε το enwsi.gr ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον δικέφαλο, έχει ξεκαθαρίσει στον εκπρόσωπό του ότι είναι θετικός να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ ακόμα και στη Football League, αφού έχει συνειδητοποιήσει την προοπτική που υπάρχει για την επόμενη σεζόν και πιστεύει ότι μέσω της Ένωσης θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον τεχνικό διευθυντή του δικεφάλου να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να βρεθεί άμεση μια λύση για να μείνει ελεύθερος από την Γκεντσεμπιρλιγκί και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Ο Λέκιτς δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στα υπόψιν των ανθρώπων της ΑΕΚ αλλά είναι βέβαιο ότι αποτελεί τον πρωταρχικό τους στόχο για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X