ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! H παρωδία με πρωταγωνίστρια την ΕΠΟ συνεχίζεται και δεν έχει όρια

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epo2Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Μετά τις διαιτητικές αποκαλύψεις του ΣΚΑΪ για τον Ολυμπιακό, η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωσή της ουσιαστικά παραδέχεται ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έπρεπε να έχει λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Αυτά δε γίνονται πουθενά. Μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος εναντίον της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η διοίκηση της ΕΠΟ απάντησε με …αυτογκόλ, ουσιαστικά εκθέτωντας τα δικά της όργανα, τα οποία επέτρεψαν τη συμμετοχή των “πράσινων” στη Super League της σεζόν 2013/14. Διαβάστε μέρος της ανακοίνωσης και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

“Προφανέστατα η μνήμη του κυρίου Αλαφούζου είναι ασθενική!!Γιατί αν δεν ήταν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα θυμόταν με ποιον τρόπο η ομάδα του αγωνίστηκε στη διοργάνωση του τελευταίου πρωταθλήματος. Να του φρεσκάρουμε λοιπόν τη μνήμη τονίζοντας ότι τόσο η UEFA όσο και η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν είχαν δώσει στον Παναθηναϊκό άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο πρωτάθλημα μετά από την απόφαση που έλαβε Επιτροπή Δικαστών της ΕΠΟ. Αυτών των δικαστών τους οποίους ο κ. Αλαφούζος και οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοί του τώρα μειώνουν και λοιδωρούν”.

Τι μας λέει δηλαδή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία; Ότι παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δε πληρούσε τις προϋποθέσεις για να αποκτήσει πιστοποιητικό συμμετοχής, η ίδια η Επιτροπή Δικαστών της ΕΠΟ αποφάσισε να επιτρέψει την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα. Με άλλα λόγια τονίζει κατά κάποιο τρόπο στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι οι ίδιοι δικαστές που βρίσκονται τώρα στο …στόχαστρό του, έναν χρόνο πριν του έδιναν το ελεύθερο να παίξει στο πρωτάθλημα ενώ δεν το δικαιούταν.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ οφείλουν να εξηγήσουν στους Έλληνες φιλάθλους τι εννοούν με τη φράση: “Προφανέστατα η μνήμη του κυρίου Αλαφούζου είναι ασθενική!!Γιατί αν δεν ήταν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα θυμόταν με ποιον τρόπο η ομάδα του αγωνίστηκε στη διοργάνωση του τελευταίου πρωταθλήματος”. Με ποιον τρόπο κύριοι της Ομοσπονδίας; Μήπως πρέπει να πείτε να μάθει και ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X