Ανανέωση συνεργασίας με "ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ"

Ανανέωση συνεργασίας με "ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

logo_Gefsinus_LLΑκόμη μια εμπορική συμφωνία της με συνεργάτη ανανέωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ και την ανακοίνωσε μέσω του επίσημου site της.

Ο λόγος για την εταιρία “Γευσήνους”, η οποία ασχολείται με τον χώρο της εστίασης και αναλαμβάνει τις εκδηλώσεις της Ένωσης και όχι μόνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, η οποία και θα καλύψει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλες τις ανάγκες της ομάδας σε επίπεδο υπηρεσιών εστίασης για την τρέχουσα σεζόν. Η Γευσήνους είναι η μεγαλύτερη εταιρία συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται τόσο σε κλειστές αγορές με 80 σημεία σε Αττική, Κρήτη και Πελοπόννησο, καθώς και στην ελεύθερη αγορά μέσω των καταστημάτων «Πιάτο» που διαθέτει σε αλυσίδες super markets (Carrefour Avenue). H Γευσήνους παρέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων με βασικά και κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα των πρώτων υλών χρησιμοποιώντας επώνυμα, ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας και την άρτια διαδικασία παρασκευής. Στόχος της Γευσήνους είναι να καλύπτει όλες τις ανάγκες σιτισμού των πελατών της συνδυάζοντας ποιότητα, δημιουργικότητα, επαγγελματισμό και πάθος. Με το ίδιο πάθος στηρίζει τον αθλητισμό και την ΑΕΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Γευσήνους επισκεφτείτε το www.gefsinus.gr

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X