Προς γνώση και συμμόρφωση

Προς γνώση και συμμόρφωση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

manolas-μανωλαςΘέλεις να αγιάσεις και δεν μπορείς. Ο υδράργυρος είναι στα ύψη και γύρω μας συμβαίνουν πράγματα που προκαλούν νευρικό κλονισμό. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα έφερε ξανά στο φως τους ανύπαρκτους που έκαναν κουμάντο στην ΑΕΚ, οι νέες αποκαλύψεις για τη δράση του Φαταούλ και της παρέας του που διαφεντεύει το ποδόσφαιρο και η μεταγραφική πολιτική που χαράσσουν οι «κιτρινόμαυροι», απασχολούν την καθημερινότητα. Ας δούμε τα ζητήματα.

Η υπόθεση Μανωλά αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ΑΕΚ. Μία τρανή απόδειξη, πως για ένα μεγάλο διάστημα, την ομάδα κουμάνταραν ανεύθυνοι και ανύπαρκτοι τύποι που πίστεψαν πως μπορούσαν να διοικήσουν. Γεμάτοι κόμπλεξ και με πλήρη ποδοσφαιρική άγνοια. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους αστείους που διετέλεσαν παράγοντες, αλλά κυρίως σε αυτούς που ασκούσαν παραδιοίκηση: οπαδούς, δημοσιογράφους, ανύπαρκτες βδέλες που αποφάσισαν να κατεβάσουν την ΑΕΚ στα δικά τους μέτρα για να μπορούν να την κουμαντάρουν.

Αυτοί είναι που αποφάσισαν πως ο Μανωλάς είναι λίγος ποδοσφαιρικά. Αυτοί συνεχίζουν να πουλούν εξυπνάδες για έναν ποδοσφαιριστή που πωλήθηκε σε ποσό άνω των 15 εκατ. ευρώ. Η περίπτωση Μανωλά είναι η χειρότερη όλων, γιατί πολύ απλά η ΑΕΚ δεν έχασε έναν απλό παίκτη, αλλά έναν οπαδό της. Οσοι ξέρουν καλά τον μικρό Μανωλά, ξέρουν πως ήταν φανατικός οπαδός της και ονειρευόταν να ζήσει μεγάλες στιγμές με τη φανέλα της. Ηταν ο μοναδικός στις εποχές της κατηφόρας, που πίστευε πως θα πάει μέσα στο Καραϊσκάκης και θα τους νικήσει.

Αυτόν τον παίκτη κατάφεραν να τον διώξουν. Να ρίξουν πάνω του όλο το ανάθεμα. Βέβαια, πρόκειται για τους ίδιους ανύπαρκτους που με τη σπέκουλα και τη βρώμα που διέρρεαν, προσπάθησαν να βρωμίσουν το όνομα του Μανωλά. Ευτυχώς, η νέα εποχή στην ΑΕΚ αποκατέστησε το ιστορικό λάθος και ο Στέλιος Μανωλάς είναι ξανά μέλος της ομάδας. Και πιστεύω πως κάποια στιγμή, το ίδιο θα συμβεί και με τον Κώστα.

Πάμε στον Φαταούλ. Τα ακούς και δεν τα πιστεύεις. Τα συζητούσαμε, τα γνωρίζαμε, αλλά τώρα που βγαίνουν στη δημοσιότητα, ξεπερνούν και τη πιο νοσηρή φαντασία. Εμπρησμοί, εκφοβισμοί, παραγοντιλίκι από ανύπαρκτους που θησαύριζαν από το ποδόσφαιρο. Με συνεχείς απειλές καθόριζαν αποτελέσματα, επιχειρούσαν να φιμώνουν στόματα και να πνίγουν συνειδήσεις.

Η έρευνα του εισαγγελέα προκαλεί τρόμο. Προς αυτήν την κατεύθυνση είναι και η ενορχηστρωμένη επίθεση που υπάρχει συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες εις βάρος του Μελισσανίδη. Ξέρουν καλά, πως ο Μελισσανίδης είναι αυτός που μπορεί να τους απειλεί. Αυτός και η δυναμική του κόσμου της ΑΕΚ είναι που προκαλούν τρόμο. Και ξέρουν, πως οι μέρες της αφθονίας τους πέρασαν.

Κλείνοντας, ένα σχόλιο για τα μεταγραφικά. Είμαι πεπεισμένος, πως η ΑΕΚ μπορεί πλέον να αποκτήσει όποιον ποδοσφαιριστή θέλει. Είναι εντελώς λάθος η εντύπωση που παρατηρώ να δημιουργείται σε αρκετούς, πως η ομάδα δεν έχει ρίξει λεφτά στην αγορά. Αντίθετα, η βεβαιότητα που διατυπώνεται και από ατζέντηδες είναι πως η Ενωση έχει ρίξει πολύ χρήμα για τα δεδομένα της κατηγορίας που αγωνίζεται. Και γι’ αυτό έχει δημιουργήσει ρόστερ που θα μπορούσε άμεσα να είναι ανταγωνιστικό στη μεγάλη κατηγορία.

Εάν βρεθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία στην αγορά, όπως είναι ο Λέκιτς (σέντερ φορ κανόνι), τότε να γίνει η υπέρβαση. Ειδάλλως η ΑΕΚ οφείλει να δουλέψει με τα δικά της παιδιά, να αναδείξει παίκτες. Αλλωστε, είναι η τελευταία σεζόν που η Ενωση δεν θα έχει την πίεση του πρωταθλητισμού, έχοντας δεδομένη την άνοδο. Τώρα μπορεί να κάνει δοκιμές και να βγάλει κάποιους παίκτες, γιατί έπειτα αυτά θα είναι πολύ δύσκολες υποθέσεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X