Σφυρίζουν αδιάφορα και ασχολούνται ακόμα και στον...ύπνο τους με την ΑΕΚ

Σφυρίζουν αδιάφορα και ασχολούνται ακόμα και στον...ύπνο τους με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

protathlitisΟι ένορκες καταθέσεις των διαιτητών “ξεσκεπάζουν” όλο το “βρώμικο” παρασκήνιο, αλλά στο λιμάνι σφυρίζουν αδιάφορα και εξακολουθούν να ασχολούνται με την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη.

Τι κι αν για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες γεγονότων που “προδίδουν” με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο το τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια. Οι άνθρωποι της διαιτησίας στις ένορκες καταθέσεις τους εξήγησαν πως ακριβώς παίζεται το παιχνίδι στη χώρα μας, τι πιέσεις δέχονται για να νικήσει ο Ολυμπιακός, αλλά όπως φαίνεται ορισμένοι παραμένουν προκλητικά στον δικό τους κόσμο και επιμένουν να πετούν τη …μπάλα στην εξέδρα. Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις στην εκπομπή “Δίκη” στον ΣΚΑΪ, τα ερυθρόλευκα πρωτοσέλιδα επιλέγουν να έχουν ως πρώτο θέμα τους την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Λογικό θα πείτε, αφού βλέπουν ακόμα και στον …’υπνο τους τη δυναμική του “Τίγρη” και τη μεγάλη επιστροφή του δικεφάλου.

Αντί όμως να κάνουν υποθέσεις για το τι μπορεί να ενοχλεί τον κόσμο της Ένωσης, μάλλον θα ήταν πιο φρόνιμο να εξηγήσουν στους φιλάθλους τους αν όλα αυτά που υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους οι διαιτητές είναι αλήθεια και τι άλλο παίζεται στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μόνο τυχαίο δεν είναι πάντως το γεγονός ότι και οι δύο εφημερίδες που κάνουν ξανά επίθεση στην ΑΕΚ και τον κόσμο της έχουν την ίδια ιδιοκτησία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X