«Βόμβες» ΣΚΑΪ με ένορκες καταθέσεις διαιτητών εναντίον ΟΣΦΠ και Μαρινάκη

«Βόμβες» ΣΚΑΪ με ένορκες καταθέσεις διαιτητών εναντίον ΟΣΦΠ και Μαρινάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

unnamedΗ αποψινή εκπομπή «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΪ αποκαλύπτει τρεις ένορκες καταθέσεις των Ηλία Χατζή, Δημήτρη Κύρκου και Πέτρου Κωνσταντινέα. Ανθρώπων της διαιτησίας που πλέον δεν βρίσκονται στην… ενεργό δράση μετά από συγκεκριμένα περιστατικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε στην εκπομπή του το περιεχόμενο των καταθέσεων που αναφέρουν όπως τονίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Ένορκη κατάθεση Ηλία Χατζή, πρώην αρχιδιαιτητή: Επιλέγονται ανίκανοι διαιτητές για να εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και τον Σαρρή.

Ένορκη κατάθεση Δημήτρη Κύρκου, πρώην διαιτητή:

Μετά το ματς Αστέρα Τρίπολης-ΟΣΦΠ, όπου έχασε ο Ολυμπιακός ο κ.Μαρινάκης κατέβηκε κατά παράβαση στα αποδυτήρια και μου είπε «πρέπει να ντρέπεσαι, να προσέχεις από εδώ και πέρα». Μετά από αυτό σφύριξα μόνο ένα ματς. Μετά άγνωστοι μου έστησαν ενέδρα που απετράπη από την Αστυνομία.

Ένορκη κατάθεση Πέτρου Κωνσταντινέα, πρώην διαιτητή:

Παραμονές Ξάνθη – ΟΣΦΠ το 2011/12 ο κ.Κουρίδης της ΕΠΟ ήρθε στον φούρνο μου. Μου είπε «Πρόσεχε το ματς εκεί πάνω. Πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Μην φοβάσαι τον Βασσάρα. Ο κ.Σταθόπουλος μετά μου είπε «πρέπει να κερδίσει ο ΟΣΦΠ. Για το καλό το δικό σου και για το καλό όλων μας. Κοίτα μην πέσει κανείς στην περιοχή και δε δώσεις πέναλτι». Μετά την ήττα του ΟΣΦΠ στην Ξάνθη μου ζήτησαν να παραιτηθώ. Μετά άγνωστοι πέταξαν πέτρες και μου έσπασαν τον φούρνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X