Η νέα ΚΑΕ παίρνει επίσημη μορφή, αγωνία για επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές

"Ενδεχομένως και εντός της αυριανής μέρας η έγκριση της ίδρυσης της νέας ΚΑΕ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou-αλεξιου-Στην πιο καθοριστική καμπή περνά από σήμερα το μέλλον της «Βασίλισσας». Επειτα από ταλαιπωρία εβδομάδων και μεγάλα ζητήματα – που κάποια στιγμή θα πρέπει να απαντηθούν – η νέα ΚΑΕ θα πάρει από σήμερα επίσημη μορφή. Ο Αλέξης Αλεξίου θα βρίσκεται στις 11 το πρωί στο Υπουργείο Ανάπτυξης και περιμένει να λάβει την τελική έγκριση, αν και από την εξέταση του φακέλου τα πάντα φαίνεται (επιτέλους) να είναι έτοιμα.

Βέβαια, αυτό είναι το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Το ουσιαστικό είναι να υπάρξει ξεκάθαρο ενδιαφέρον από τους επενδυτές που έχουν επιδείξει κινητικότητα. Επί της ουσίας, είναι η μόνη λύση για την ΑΕΚ και τα πάντα ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί, ελπίζοντας πως θα βρεθεί η λύση και θα αποφευχθούν ντροπιαστικές καταστάσεις. Οι Ελληνοαυστραλοί έχουν αποσυρθεί, ο Γεωργαντζόγλου το ίδιο και όλοι προσδοκούν να βρεθεί βιώσιμη λύση που θα δίνει προοπτική στο τμήμα μπάσκετ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X