Κραβαρίτης: "Να ενισχύουμε την πρώτη ομάδα"

Στο Ζηρίνειο το Final 4 Κορασίδων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

korasidesΔηλώσεις στην εφημερίδα “Ώρα των σπορ” παραχώρησε ο νέος προπονητής των ακαδημιών βόλεϊ της ΑΕΚ, Γιάννης Κραβαρίτης, ενόψει της σημερινής πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας των Κορασίδων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναφερόμενος στο έργο του τη φετινή χρονιά σε Κορασίδες και Νεάνιδες ο Γιάννης Κραβαρίτης τόνισε: “Στις Κορασίδες και τις Νεάνιδες θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε μια δουλειά που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν. Να συνεχίσουμε λοιπόν την προσπάθεια και να δώσουμε περισσότερο βάρος στις Κορασίδες έτσι ώστε σταδιακά να πρωταγωνιστεί στα ηλικιακά πρωταθλήματα”.

Σχετικά με το όραμα που υπάρχει για τις ακαδημίες ανέφερε: “Αυτό που θέλουμε είναι να φτιάξουμε όσο γίνεται τα πράγματα και να λειτουργούν όλα πιο οργανωμένα. Να δώσουμε μια μεγαλύτερη προσοχή στα αναπτυξιακά. Να προχωρήσουμε το πλάνο και να μπορεί σε λίγα χρόνια η ΑΕΚ να βγάζει δικές της αθλήτριες και να ενισχύει την πρώτη ομάδα. Πρωταρχικός στόχος είναι η πρόκριση στο Πανελλήνιο. Θα επικεντρωθούμε περισσότερο στις Κορασίδες, όπου υπάρχει ένα αρκετά καλό υλικό και με μερικές προσθήκες μερικών κοριτσιών στην ηλικία των 98′ να φτιάξουμε μια καλή ομάδα για τα επόμενα χρόνια”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X