Οι σκέψεις στην ΑΕΚ για αμυντικό μέσο, τα δεδομένα για Κατσουράνη και Λάζαρ

Οι σκέψεις στην ΑΕΚ για αμυντικό μέσο, τα δεδομένα για Κατσουράνη και Λάζαρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis-lazar-κατσουρανης-λαζαρΑναποφάσιστοι εμφανίζονται στην ΑΕΚ για το αν πρέπει να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση παίκτη στη θέση του αμυντικού μέσου. Βλέπετε, η εξαιρετική κατάσταση των Κορδέρο και Ανάκογλου, η ανοδική πορεία του Φαγιέ και η εμπειρία του Ρόβα, προσφέρουν λύσεις. Στην Ενωση δεν έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν, αλλά έχουν χρονικό περιθώριο. Και μαζί, δύο επιλογές με εμπειρία, όπως είναι αυτές των Κατσουράνη και Λάζαρ.

Για τον αρχηγό της Εθνικής τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ και το δείχνει με κάθε τρόπο, με τελευταία την παρουσία στο προχθεσινό ματς με τη Ρόμα στο γήπεδο. Ο 35χρονος χαφ περιμένει την ΑΕΚ, δεν κλείνει σε κάποια άλλη ομάδα. Είναι γεγονός, πως η επιμονή του, αλλά και η ποδοσφαιρική του αξία, δεν περνούν απαρατήρητα. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα ενδοιασμοί για το κατά πόσον θα ταιριάξει με τη φιλοσοφία της ομάδας.

Οσον αφορά τον Λάζαρ, είναι γεγονός πως το όνομα του συζητήθηκε αρκετά έντονα και με θετικό πρόσημο. Η εμπειρία του 33χρονου Ρουμάνου, οι παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα και η δυνατότητα να παίζει και δημιουργικά, ήταν στα θετικά στοιχεία. Το θέμα είναι «παγωμένο», αν και ο Λάζαρ – που θέλει πολύ να μείνει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους – διαρρέει πως περιμένει συνάντηση μέσα στην εβδομάδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X