Χαραμάδα αισιοδοξίας για τη «Βασίλισσα», αρκεί να τελειώσει σήμερα με τη νέα ΚΑΕ

"Ενδεχομένως και εντός της αυριανής μέρας η έγκριση της ίδρυσης της νέας ΚΑΕ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou-αλεξιου-Η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο, αλλά έπειτα από μέρες υπάρχει ξανά φως στο βάθος του τούνελ για τη «Βασίλισσα». Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες και μπροστά στο φάσμα της απόλυτης καταστροφής, κινητοποιήθηκαν μεγάλες δυνάμεις που είναι έτοιμες να προσφέρουν βιώσιμη λύση για το μπάσκετ της ΑΕΚ. Οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και αναμένεται να είναι άμεσες, ακόμα και μέσα στο επόμενο διήμερο.

Η συγκεκριμένη λύση δεν αφορά το ενδιαφέρον των επενδυτών υπό τον Νίκο Γεωργαντζόγλου, που επιχειρεί και αυτός να βρει λύση για την ΚΑΕ. Όπως φαίνεται μάλιστα, θα είναι μία πολύ πιο δυνατή οικονομικά κίνηση. Δεν θα πρέπει να συσχετιστεί πάντως με τους Ελληνοαυστραλούς επιχειρηματίες που είχαν εμφανιστεί προ λίγων εβδομάδων, οι οποίοι έχουν αποσυρθεί (όπως και η συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη).

Αυτό που πρέπει να γίνει πρώτιστα όμως, είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία σύστασης της νέας ΚΑΕ. Σήμερα το πρωί θα υπάρξει το ραντεβού του Αλεξίου με τα στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης. Εχοντας λάβει το «πράσινο φως» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην Ενωση πιστεύουν πως θα καταφέρουν να τελειώσουν μία διαδικασία που ταλαιπώρησε πολύ τον σύλλογο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X