Άφησε ...κάβα στην Σούπερ Λιγκα 3.875 εισιτήρια η ΑΕΚ, μετά το απίστευτο 27.612 στο ΟΑΚΑ

Άφησε ...κάβα στην Σούπερ Λιγκα  3.875 εισιτήρια η ΑΕΚ, μετά το απίστευτο 27.612 στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos2-κοσμοςΗταν φανερό εδώ και ημέρες. Από τη μέρα που η ΑΕΚ ανακοίνωσε το φιλικό με τη Ρόμα, την ίδια μέρα που είχε προκηρυχθεί η πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκας, ήταν φανερό πως θα συνέβαινε απίστευτο τρολάρισμα. Ωστόσο, η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ πιο ισχυρή από τους πιο έντονους φόβους τους. Η Ενωση κατάφερε να αποτυπώσει την τεράστια δυναμική της και να έχει στο ΟΑΚΑ περισσότερο κόσμο από τα τρία γήπεδα που πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας χρονιάς.

Την ώρα που στο ΟΑΚΑ συγκεντρώνονταν περισσότεροι από 30.000 φίλοι της ΑΕΚ και η επίσημη καταμέτρηση των εισιτηρίων έδειχνε τον απίστευτο αριθμό των 27.612 εισιτηρίων, τα ματς της Σούπερ Λίγκας ήταν μεταξύ συγγενών και λίγων φίλων. Οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι:  16.347 εισιτήρια στην πρεμιέρα του πρωταθλητή (με σούπερ φιλικά, με μεγάλες μεταγραφές και πολλά άλλα) Ολυμπιακού με τη Νίκη Βόλου, 4.390 εισιτήρια στο ματς του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό και περίπου 3.000 κόσμος στο Κέρκυρα – Πανθρακικός (δεν υπήρξε εκκαθάριση).

Το άθροισμα των φιλάθλων που βρέθηκαν στα τρία γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας φτάνει στις 23.737. Υπολείπεται σε μεγάλο βαθμό της ΑΕΚ, που αφήνει και…κάβα  θεατές για τα μεγάλα παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα και αύριο στην πρώτη εθνική. Είναι έξι ματς (ο ΠΑΟΚ βέβαια παίζει κεκλεισμένων), αλλά με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα λογικά θα το…ξεπεράσουν. Αλλά αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, πως ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν υφίσταται χωρίς την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X