Στο Υπουργείο αύριο για την ΚΑΕ

Αύριο εκδικάζεται η προσφυγή της "Βασίλισσας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek_dikigoroi_alexis_alexiou_giorgos_katsadimas_resΙδιαίτερα κρίσιμη θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για το μπάσκετ της ΑΕΚ καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά το μέλλον του τμήματος. Αύριο (Δευτέρα 25/08), η Ένωση μέσω του Γιώργου Κατσαδήμα, θα βρεθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης, για να πάρει την έγκριση της νέας ΚΑΕ. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι αισιόδοξοι για το συγκεκριμένο ζήτημα (έπειτα και από την έγγραφη θετική εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού προς το Υπουργείο) και θεωρούν ότι εκτός απροόπτου θα εξασφαλίσουν την έγκριση για τη νέα ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όμως από εκεί και πέρα, προέχει να βρεθεί λύση και για το οικονομικό κομμάτι καθώς θα πρέπει να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο και η εγγυητική που απαιτείται από την ΕΕΑ για την συμμετοχή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Στα πλαίσια αυτά, αύριο θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του Αλέξη Αλεξίου με τους Νίκο Γεωργαντζόγλου και Κώστα Καλογεώργο που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να ενισχύσουν οικονομικά την μπασκετική ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” ιθύνοντες γνωρίζουν ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και είναι αποφασισμένοι μέσα στις επόμενες ημέρες να βρουν τις λύσεις ώστε η Βασίλισσα να μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στην Α1.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X