Απίστευτο! 27.612 εισιτήρια στο ΟΑΚΑ, δεν έγινε… εκκαθάριση στο Καραϊσκάκης

Απίστευτο! 27.612 εισιτήρια στο ΟΑΚΑ, δεν έγινε… εκκαθάριση στο Καραϊσκάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

olympiakos-ολυμπιακοςΥπάρχουν ορισμένες στιγμές, που ο κόσμος της ΑΕΚ ξεπερνά κάθε λογική. Υπερβαίνει κάθε όριο που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του και κάνει τα αδύνατα να φαίνονται δυνατά. Ετσι και λίγες ώρες πριν. Μέσα στο κατακαλόκαιρο, βρέθηκαν για ένα φιλικό παιχνίδι – έστω και με τη μεγάλη Ρόμα – 27.612 Ενωσίτες. Καλά διαβάσατε. Η επίσημη εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ από το φιλικό με τους Ιταλούς, είναι για 27.612 εισιτήρια. Απόλυτη τρέλα, το πιο δυνατό σημάδι επιστροφής.

Το νούμερο γίνεται ακόμα πιο τρανταχτό, δείχνει ακόμα περισσότερα εάν κάποιος συγκρίνει τι συνέβη σε φιλικό ομάδα Β’ Εθνικής και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλητή για το νέο πρωτάθλημα. Στο Καραϊσκάκης βρέθηκαν οριακά 10.000 άνθρωποι (με πολύ θετική ματιά και βλέποντας…μισογεμάτο το ποτήρι) και δεν υπήρξε εκκαθάριση. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να λες ό,τι θέλεις, δίχως να έχεις την αλήθεια των αριθμών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X