Στην Ισπανία κάνουν λόγο για επαφές της ΑΕΚ με τη Μπέτις για τον 22χρονο Σεντρίκ

Στην Ισπανία κάνουν λόγο για επαφές της ΑΕΚ με τη Μπέτις για τον 22χρονο Σεντρίκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cedric-σεντρικΣτην ΑΕΚ φαίνεται πως είναι προτεραιότητα πλέον η ενίσχυση στην επίθεση και στην Ισπανία ανέφεραν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σεντρίκ. Πρόκειται για τον 22χρονο Κονγκολέζο επιθετικό της Μπέτις (από την ίδια ομάδα που πριν λίγες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες για τον Τσούλι), που σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία βρίσκεται στο στόχαστρο της Ενωσης και υπάρχουν επαφές με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Ο Σεντρίκ είναι ένας επιθετικός βραχύσωμος, που διακρίνεται για την ταχύτητα του. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά έκανε σπουδαίο όνομα αγωνιζόμενος στη Νουμάνθια. Πέρυσι ο Σεντρίκ αποκτήθηκε από τη Μπέτις, με την οποία έκανε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Σημαντικότερο «παράσημο» το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου, όπου έκανε εντυπωσιακά πράγματα με την εκρηκτικότητα του.

Βέβαια, πρέπει να επισημανθεί πως ο Σεντρίκ είναι ακραίος φορ. Ενδεχόμενη απόκτηση του θα σημαίνει πως η ΑΕΚ κινείται για περιφερειακό επιθετικό. Αλλά είναι παίκτης που παρά το νεαρό της ηλικίας έχει εμπειρίες, ενώ πέρυσι έπαιξε και στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Μπέτις. Το κασέ του θεωρείται προσιτό, ενώ η Μπέτις μετά τον υποβιβασμό της δεν φαίνεται πως θα έχει οικονομικές απαιτήσεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X