Ουρές στο ΟΑΚΑ για ένα εισιτήριο!

Ουρές στο ΟΑΚΑ για ένα εισιτήριο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos-κοσμοςΑπίστευτες καταστάσεις, που παραπέμπουν σε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος, βιώνουν στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Η μεγάλη φιλική αναμέτρηση με τη Ρόμα, το τεράστιο όνομα του αντιπάλου, αλλά και τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας που «χτίζει» ο Τραϊανός Δέλλας, δημιουργούν παροξυσμό στον κόσμο που αναμένεται να δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο αυριανό ματς.

Είναι ενδεικτικό, πως κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (ιδιαίτερα κατά το μεσημέρι), στο ΟΑΚΑ δημιουργήθηκαν ακόμα και…ουρές από φίλους της ΑΕΚ που περίμεναν να προμηθευτούν ένα μαγικό χαρτάκι. Μαζί με τα εισιτήρια του μεγάλου φιλικού μάλιστα, έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο και η κίνηση στις κάρτες διαρκείας και φαίνεται πως σύντομα θα ξεπεραστεί το φράγμα των 10.000.

Το σημαντικό είναι πως ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει έμπρακτα για ακόμα μία φορά τη δυναμική που προσφέρει στην ομάδα. Υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει μεγάλη προσμονή έπειτα από τα θετικά σημάδια που άφησε η Ενωση στο Πήλιο και βέβαια, προκαλεί δέος το όνομα του αντιπάλου. Ετσι, στην ΑΕΚ περιμένουν πως το ΟΑΚΑ θα γνωρίσει μεγάλες πιένες και θα κατακλυστεί από «κιτρινόμαυρους» πιστούς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X