Εσωτερικά προβλήματα στην Γκρασχόπερς, φαβορί η Μέταλιστ

Εσωτερικά προβλήματα στην Γκρασχόπερς, φαβορί η Μέταλιστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

metalistΣε ουδέτερο γήπεδο θα αγωνιστεί η Γκρασχόπερς που έχει να λύσει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Φαβορί η Μέταλιστ απέναντι σε μια μέτρια πολωνική ομάδα.

180. Καραμπούκ – Σεντ Ετιέν

η Καραμπούκ έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αφήνοντας εκτός της  Ρόζενμποργκ  με δύο ισοπαλίες.  Στην αντίπερα όχθη η σημερινή θα είναι  η πρώτη ευρωπαϊκή φετινή εμφάνιση για την Σεντ Ετιέν, που έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στο Σαμπιονά.  Πρωταγωνιστής ο Έρντινγκ που έχει σκοράρει τρεις φορές και μπορεί να βρει δίχτυα και μέσα στην Τουρκία. Οι Γάλλοι πάντως δεν φημίζονται για την καλή αμυντική συμπεριφορά τους.

Πρόταση: G.G (www.stoiximan.com 2.12)

177. Ρουχ Χορζόφ  – Μέταλιστ

Μια μέτρια πολωνική ομάδα αντιμετωπίζει η Μέταλιστ που είναι το μεγάλο φαβορί για το διπλό. Η Ρουχ βρίσκεται στην 13η θέση του πίνακα και μετά από πέντε αγώνες έχει κερδίσει μόλις μια φορά. Η Μέταλιστ κάνει εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια και είναι ικανή να «καθαρίσει» από σήμερα την πρόκριση.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.com 1.72)

191. Γκρασχόπερς – Μπριζ

Δεν θα μπορούσαν να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για την Μπριζ που θα φιλοξενηθεί από την Γκρασχόπερς σε ουδέτερο γήπεδο, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες της για νίκη και συνάμα για πρόκριση στους ομίλους. Οι Βέλγοι είναι πιο έμπειροι από τους αντιπάλους τους. Το διπλό πληρώνει εξαιρετικά ενώ οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.com 2.35)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X