"Πυροβολεί" μέχρι να κουραστεί

"Πυροβολεί" μέχρι να κουραστεί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rigas feraios-aek-ρηγας φεραιος-αεκΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στρίμωξε για τα καλά την ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Είναι χαρακτηριστικό, πως στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Δέλλας κέρδισαν πέντε διαδοχικά κόρνερ απειλώντας συνεχώς την εστία των γηπεδούχων. Το γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει και προέκυψε στο 9’. Ο Μπαρμπόσα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπρέσεβιτς πήρε την καρφωτή κεφαλιά που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ρήγα, αλλά ο Ζόριτς από κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η αφόρητη ζέστη, αλλά και το δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων, έριξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης. Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαν κίνηση και δεν έβρισκαν κενούς χώρους για να αναπτυχθούν. Επειτα από το τεχνικό τάιμ άουτ για λίγες ανάσες δροσιάς, η ΑΕΚ ανασυντάθηκε. Ανέβασε ρυθμό και βρήκε το δεύτερο γκολ με τον Μάρκο Ντούνη στο 32’, ο οποίος με συρτό αριστερό σουτ έκανε το 2-0.

Στο 39’ η ΑΕΚ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Κολοβέτσιο με κοντινή προβολή, έπειτα από κεφαλιά γύρισμα του Σαρρή. Εκεί που…κρύφτηκε η μπάλα ήταν στο 43’, όταν ο Ανάκογλου κέρδισε τη μπάλα από κόρνερ του Ρήγα Φεραίου στην περιοχή της ΑΕΚ. Ξεκίνησε κούρσα, διήνυσε όλο το γήπεδο με τη μπάλα στα πόδια περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Μπαρμπόσα και ο Πορτογάλος με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δέλλας φρέσκαρε την 11άδα, κάνοντας πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, η εικόνα της ΑΕΚ δεν ήταν καλή. Δεν υπήρχε κίνηση από τους παίκτες, έλειψαν οι προσωπικές ενέργειες και το καθαρό μυαλό για να γίνουν φάσεις. Η κατάσταση βελτιώθηκε κάπως μετά το 60’, όταν ο τεχνικός της Ενωσης άλλαξε όλη την ομάδα και αυτό έδωσε φρεσκάδα και κάποιες ευκαιρίες στην ΑΕΚ, με κορυφαία το σουτ του Αραβίδη στο 66’ που απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου.

Η ΑΕΚ συνέχισε να ψάχνει το γκολ. Ο Πλατέλλας έχασε καλή ευκαιρία, ο Αραβίδης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο εξαιρετικά σουτ του Κορδέρο, το ένα απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ρήγα και το δεύτερο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο, φαινόταν πως η ΑΕΚ είχε μεγάλη κούραση και οι παίκτες της επιδίδονταν κατά κύριο λόγο σε ατομικές προσπάθειες, που έκαναν…ήρωα τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Τσουμπέκο.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Π. Ντούνης (32’ Βούρας) (58’ Καραγκιολίδης), Γεωργέας (46’ Μπακάκης), Σαρρής (58’ Τζανετόπουλος), Κολοβέτσιος (46’ Σβάρνας), Γροντής (58’ Πεταυράκης), Ρόβας (58’ Κορδέρο), Ανάκογλου (46’ Φαγιέ), Μ. Ντούνης (58’ Πλατέλλας), Ζόριτς (58’ Μάνταλος), Μπαρμπόσα (46’ Αραβίδης) (83’ Τσεβάς), Μπρέσεβιτς (46’ Ντακόλ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X