Συμφωνία σταθμός για την ΑΕΚ, με αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίου εμβέλειας

Προετοιμασία της ΑΕΚ στο Πήλιο - μέρα 10η (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis μελισσανιδηςΣε μια τεράστια χορηγία που θα αφορά το μπροστινό μέρος της φανέλας προχώρησε η ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία με την παγκοσμίου εμβέλειας αυτοκινητοβιομηχανία «Jeep», που θα αποτελέσει και τον μεγάλο χορηγό της Ένωσης για την επόμενη σεζόν.

Η εν λόγω εταιρεία αποτελεί μεταξύ άλλων τον κύριο χορηγό και της «Μεγάλης Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, της Γιουβέντους. Η συγκεκριμένη συμφωνία δείχνει την δυναμική που έχει πλέον η Ένωση, η οποία κατάφερε μετά απο συντονισμένες κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη να προχωρήσει σε μια σπουδαία συνεργασία.

Αναλυτικά:

«H Jeep® Μεγάλος Χορηγός της ΑΕΚ

Tον «Μεγάλο Χορηγό» της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ θα αποτελέσει για την αγωνιστική σεζόν 2014 – 2015 η Jeep. Η πρωτοβουλία αυτή της παγκόσμιας αμερικανικής φίρμας αποτελεί ένδειξη σεβασμού στον ιστορικό αθλητικό Σύλλογο την ΑΕΚ ενώ προβάλλει περαιτέρω τις κοινές αξίες της αυθεντικότητας, της ελευθερίας και του πάθους.

Η Jeep εκπροσωπείται στην Ελληνική αγορά από τον Όμιλο Συγγελίδη από το 1991 επιτυχγάνοντας ένα από τα υψηλότερα μερίδια της μάρκας στην Ευρώπη ενώ το προσεχές διάστημα αναμένει να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα με το εμπορικό λανσάρισμα των νέων μοντέλων Jeep, Cherokee και Jeep Renegade που ανταποκρίνονται πλήρως στις σημερινές ανάγκες της αγοράς.  Mε πλήρη γκάμα τετρακίνητων και δικίνητων εκδόσεων και αποδοτικούς υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες μικρού κυβισμού πετρελαίου και βενζίνης, η Jeep συνεχίζει την πορεία της στο δρόμο της επιτυχίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Jeep είναι ήδη ο κύριος χορηγός της ιστορικής ομάδας της Γιουβέντους, σημείο αναφοράς του ιταλικού ποδοσφαίρου».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X